AKTUELNO

Da se naježiš!

Drama oko raskida Maje Marinković i Pece Raspopovića, ali i njegovog pomirenja sa nevenčanom suprugom Aleksandrom Subotić, danima ne jenjava, te svakodnevno isplivavaju novi detalji "afere veka", koja je ovog leta uzdrmala javnost.

Foto: Instagram.com/majaamarinkovic, sandrassuboticss

Naime, kako se već neprestano pisalo poslednjih dana, Peca i Aleksandra su ponovo zajedno, a bivša zadrugarka je svom nevernom partneru oprostila prevaru sa svojom najboljom drugaricom. Ipak, postavlja se pitanje kako je Subotićeva tako lako prešla Peci preko svega, te se u nekoliko navrata pomenula priča i o magiji, te da je Aleksandra zajedno sa svojom prijateljicom posećivala vračare po Crnoj Gori.

Otkako se to desilo, razne priče kruže jer je Aleksandra skoro mesec dana bila u Crnoj Gori... Postoje ljudi koji tvrde da je sa ženom Pecinog najboljeg prijatelja čak išla i do nekih vračara kako bi "razbucala" vezu sa Majom i vratila ga sebi. Nikome nije jasno da od tolike ljubavi prema Marinkovićevoj sa kojom je bio srećan, tako naglo ponovo bude sa Aleksandrom. Samo pogledajte kako je čovek izgledao pre samo nekoliko dana sa Majom, a kako sada sa njom... Ne znam, nisam pametan... - rekao je nedavno izvor za Pink.rs koji je hteo da ostane anoniman.

Foto: Instagram.com, Pink.rs

Ovim detaljima detaljno se bavila i ekipa emisije "EKSKLUZIVno" na televiziji Pink, a mi smo stupili u kontakt sa rijaliti zvezdom Majom Marinković, kako bismo otkrili da li je i ona čula za ove navode i da li je na nju bačena neka magija.

Ja sam u šoku! Zaista ne bih komentarisala takve ljude i te stvari. Nista više od njih ne može da me iznenadi, pa ni to! Ja se zaista ne bavim takvim stvarima.

Foto: Privatna arhiva, Pink.rs/M. Mijatović

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: Pink.rs