AKTUELNO

Njihov rat ne jenjava!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je ugostio večeras Filipa Cara i Lazara Čolića Zolu

Darko je pročitao Zoli oglašavanje bivše zadrugarke Irme Sejranić.

Na Instagramu se oglasila Irma: "Zola mi je govorio moraš pasti sve su pale, ne možeš da budeš ne j. Rečenica ako ne budeš sa mnom, ićićeš kući. Čak je i Filip potvrdio. što se mene tiče, mene mogu da stave na poligraf. Da, Zola me je ucenjivao za se*s, čak je i Car rekao da je bolesnik. Za medije je rekao da bi me odveo pred oltar" - pročitao je Darko.
Irma, znam da je ostala duboko u tebi potajna želja sa mnom, moraš u narednom periodu da se dobro potrudiš oko mene. Da vidim kako peglaš i pereš veš, kakva si domaćica, a ako budem zadovoljan, ja ću te primiti k sebi. Kad su me pitali, ja sam rekao da nema razloga koji opravdava da napustiš rijaliti tri dana pred kraj- rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' ste vas dvoje mogli da pokušate napolju - pitao je Darko.
Jao, Darko. Ona mene jeste privlačila se**ualno, maštu mi je otvarala. Mene je ona pitala: "Šta misliš kakva sam ja u se**u?". Šta ću, odmah mašta proradi. Ona se možda osećala zapostavljeno sa moje strane, ali ne sumnjam da ćemo da izgladimo odnos - rekao je Čolić.
Car je bio na veče sa Viki, a ti u nju zaljubljen, slični ste. Je l' istina da se dopisuješ sa Viktorijom Mitrović - pitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne. Smešne su mi te priče, šta da kažem...Često one meni pale te poruke koje nestaju. Ljudi, sad kad se završi ova emisija, nit razmišljam o tim ljudima. Napolju ljudi, koji grizu rijaliti, spajaju konstanto - rekao je Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.