AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Narod pita". Voditelj Darko Tanasijević večeras je ugostio Filipa Cara i Lazara Čolića Zolu. Usledilo je novo telefonsko uključenje, javila se gledateljka Ema.

Filipe, je l' ti Dalila šalje poruke privatno i je l' te uznemirava? - pitala je gledateljka.
Ne šalje, nemamo kontakt - odgovorio je Filip.
Pa zbog čega imaš želu celu noć da pričaš o njoj? U svakoj emisiji brutalno ponižavanje. Filipe, pričaj o sebi, a ne o drugima. On celo veče priča njoj, ne vadi je iz usta. Rešio si je se, zašto pominješ tu ženu? Pusti je da živi. Što ona ne komentariše? Ja njega zato i pitam. Što Anu i Sanju ne komentarišeš? Sinoć su ti svakakve jadi rekle - govorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Budaletino, n*sisaću te k*rcem - pobesneo je Car.
Ja za Filipa mogu samo da kažem da to nije muškarac - uzvratila je ona.
Isp*šiš k*rac. Ti si fantik osobe, sa tim fanatičnim stvarima donosite im samo loše. Ja da želim nekog da oskrnavim, oskrnavio bih jako sa dokazima i činjenicama. Ja mislim da ništa nisam loše rekao za Dalilu. Rekao sam da nismo komunicirali - pričao je Car.
Ti celu noć pričaš o Gringu. Jel imaš ti srce i mozak? - pitala je gledateljka Ema.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde smo pričali o Sanji, Luksu, Marijani, Dalili, Gringu, Maji, o svim temama o kojima se polemiše - rekao je Car.
Ti si njen najveći neprijatlj, neko ko je nju uništio - nastavila je gledateljka.
Zašto? Je l' sam je naterao? Mislim da sam se više puta ja vraćao u taj odnos. Meni nije jasan rijaliti napolju, zbog čega? Što moraš da pretiš? - pitala je gledaljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kažem da dobijam informacije. Ja tu osobu u vezi, nismo se poštovali, a sad mene, njen potencijalni momak, ta devojka koja mi je pričala stvari i sve informacije koje čujem za tu devojku sa kojom sam bio nikad nisam iznosio. Ja sam sebi čak dozvoli da priča da smo raskinuli na način koji nije istina, a ja imam snimak koji bi pokazao neke druge stvar. Ako je volite, ne biste voleli da vidite kako se ponašala u tom snimku i kakve poruke mi je slala nakon prekida - govorio je Car.
Ti ne bi mogao da podneseš da vidiš snimak šta si joj radio. Car nije muškarac. On nema rak ranu, jer nijednu ne voli, Čovek koji voli ženu ne može da iznosi, ne može da joj poželi da nikad nema decu - nastavila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.