AKTUELNO

Bukti rat!

Počela je emisija "Narod pita", koju vodi Darko Tanasijević. Njegovi večerašnji gosti su Ana Jovanović i Mateja Matijević.

Vas dvoje ste imali kratku romansu, o tome ćemo kasnije. Jedna tema je udarna u poslednje vreme. Koje dokaze imaš koji potvrđuju da su Mateja i Anđela bili intimni u karantinu - pitao je Darko.
Ja sam to čula, ali ne od njega. Ljudi su mi to rekli, ali ćuto o tome sve vreme. Ta tema se nije pokretala, zato nisam želela da pričam o tome. Anđela se folirala, predstavljala se kao fina, mene bi napadali da iznesem tako nešto, jer se ja nisam najbolje pokazala. Mislili bi da lažem - kazala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se zaista nisam video sa njom u karantinu, video sam je samo na lekarskom pregledu - kazao je Mateja.
Kako onda ti tvdiš da su imali nešto - upitao je Darko.
Nekom su se poverili, verovatno je to bila obna. Tvrdim da je to istina, o9na može da me sudi ako želi. Može da okači to mačku o rep - rekla je Ana.
Izjasnio sam se o tome, ne želim da više govorim o toj temi. Glupo mi je jer se njih dve prepucavaju međusobno oko te teme - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je iznerviralo jer su mene ubeđivali za neke stvari da nije istina kako je ona olupala kola bivšem momku. Kada sam izašla, ja sam potvrdila to. Može da me tuži, ukoliko želi i za to. Mene su ubeđivali da to nije istina. Kada sam izašla, iznela sam i ovo za kartantin, znam da je to istina - kazala je Ana.
To sam i ja čuo, ali nije proverena informacija - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada te bude tužila, šta ćeš uraditi - upitao je Darko.
Onda ću iskoristiti dokaze, to su mi potvrdile dve osobe - kazala je Ana.
Nekada sam ostavljao prostora za druge devojke, govorio sam da nemam komentar. Kada je ona u pitanju, zaista stojim iza stava da ništa nije bilo - kazao je Mateja.
Da li je nečega bilo u Zadruzi, ispod pokrivača - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne želim to da komentarišem - kasao je Mateja.
Ona je izjavila da ti pokušavaš da se opereš preko nje - kazao je Darko.
Uvek stojim iza svojih postupaka, ner stidim se sebe i svojijh postupaka. Ja ne špokušavam nekoga da uprljam, da bih sebe izdigla. Ona se prestavljala kao jedna osoba, ali sam ja smatrala da to nije tako - kazala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.