AKTUELNO

Kažu joj da liči na Fridu Kalo!

Lorde, novozelandska pevačica hrvatskog porekla, doživela je drastičnu promenu imidža u poslednjih nekoliko meseci.

Naime, ona je prvobitno prepoznatljivu crnu kosu ofarbala u plavo, ali tu nije bio kraj čuđenju svima onima koji je prate godinama unazad.

Lorde je sada rešila da prestane da čupa obrve kako bi vlastitim primerom dala svoj doprinos pokretu onih koji se zalažu za brisanje tradicionalnih granica među polovima, zbog čega, primera radi, mnoge žene odbijaju da uklanjaju dlake na nogama ili ispod pazuha.

Foto: Instagram.com/lorde

Prema sopstvenom priznanju, Elu Mari Jelić O'Konor, kako glasi pevačicino građansko ime, na ovaj potez je navela poseta muzeju Fride Kalo, meksičke slikarke prepoznatljive, između ostalog, i po spojenim obrvama.

Podsetimo, Lorde je nedavno postala tema domaćih medija s obzirom na to da joj je njena porodica iz Gornjeg Milanovca uputila javni apel da dođe u Srbiju jer bez njenog prisustva ne mogu da reše sudski spor oko imovine koja je ostala iza njenog dede.

Pevačica se ovim povodom dosad nije oglašavala budući da je na svetskoj turneji na kojoj obilazi ceo svet, a zbog miliona koje poseduje na bankovnom računu malo je verovatno da je zainteresovana za kuću i imanje u Gornjem Milanovcu.

Foto: Instagram.com/lorde

Autor: M.M.