AKTUELNO

Lupali automobile, demolirali hotelske sobe, svađali se na javnom mestu...

Proteklog vikenda glavna tema svih portala bila je Marija Šerifović, glavni akter incidenta koji se odigrao u Beogradu. Tačnije, isplivao je snimak na kom se ona svađa, psuje i udara pesnicom u automobil, a koji je nastao pre više od dve nedelje, pa tek sad pušten u javnost. 

Razlog zbog kog se sve to desilo nije poznat, a mnogi smatraju da su u pitanju "ljubavni problemi". Iako Marija to nije potvrdila ni demantovala, neke druge ličnosti su javno imale svađe i okršaje zbog ljubavi.

Foto: Twitter.com, Pink.rs

Ljupka Stević i general Simić

U septembru 2020. godine, pevačica Ljupka Stević polupala je sva stakla i izbušila gume na dva vozila koja su bila u vlasništvu njenog bivšeg dečka, generala Dragiše Simića.

Ljupka je bila prilično besna pa se prilikom razbijanja i povredila zbog čega je završila na VMA.

Pevačica i general su, inače, bili u vezi 10 godina, a on je sve vreme bio oženjen. Međutim, Ljupka nije bila njegova jedina ljubavnica, kako je ona tvrdila.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Sediš kući, planiraš brak, porodicu, decu, i onda shvatiš da nit je predao papire za razvod braka, niti planira da se razvede, niti planira da me ostavi na miru. I još, pored svega toga, ima još dve... I to sam saznala ne zato što sam policajac... - rekla je ona tada, pa dodala:
Ja sam takav amater bila da sam kupila najjednostavniju spravu za snimanje razgovora i ubacila mu lepo u auto. Znate koliko mi je trebalo? 24 sata da saznam istinu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ana Nikolić i Rasta

Ana i Rasta su imali burnu vezu, još burniji brak, a jednog trenutka je sve to puklo. Dokaz za to da je sve bilo "divlje" jeste i trenutak kada je pevačica reperu izgrebala auto, samo zato što ju je iznervirao.

U javnost je dospeo i snimak gde ona priča o tome drugarici.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Miloš Rafailović

Prema Rasti sam imala milosti. Nisam mu slupala auto, ali sam u pidžami u pola noći došla taksijem ispred zgrade. Nisam sigurna da li smo se tad zabavljali ili smo se tek venčali. Mnogo me je iznervirao, nije hteo da mi se javi na telefon - počinje priču Ana i dodaje da je te noći zapravo bila pod dejstvom alkohola:
Bila sam "u flaši" ozbiljno. U papučama sam došla ispred zgrade, taksi me je čekao. Uzela sam ključeve i po onom novom "mercedesu" od 100.000 evra potpisala sam se: "Ja sam, pi*ko, Ana!" Znači, šteta je bila 5.000 evra jer sam se potpisala po svim vratima. I po prednjim i po zadnjim vratima, i ispod auta sam se potpisala. Sjebala sam mu ceo auto!

Nakon razvoda, pop zvezda je izjavila da od braka ne odustaje, ali je imala i zanimljivu poruku.

Ja sam pakao! Za koga se udati, kome život sad upropastiti?! - rekla je Ana dok se grohotom smejala.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, TV Pink Printscreen

Andreana Čekić i Marko Milošević

Pevačica je započela vezu sa čovekom koji je tada još uvek bio oženjen, pa ih skandali nisu nikako zaobilazili. Međutim, jedan koji se prepričavao desio se na planini, gde su bili na odmoru.

Kako se tada pisalo u domaćim medijima, Andreana i Marko su se fizički sukobili. Navodno su se najpre žestoko posvađali na večeri u restoranu, a rasprava se nastavila u apartmanu, gde je, prema priči upućenih, došlo do fizičkog okršaja između njih.

Kako se navodilo, prvih nekoliko dana odmora sve je bilo u najboljem redu, ali tokom jedne večeri Andreana i Marko su se toliko posvađali da je letelo perje iako je oko njih bilo još ljudi. I pored toga što su bili ljuti jedno na drugo, i posle fizičkog okršaja u apartmanu, nisu imali kud, pa su morali tu i da ostanu. Prespavali su i ujutru su se uputili za Beograd. Pevačica je bila ozbiljna i neraspoložena dok su se odjavljivali, a ni Marko nije bio boljeg raspoloženja.

Foto: Instagram.com/andreanacekic

Po odlasku s planine, odlučili su da će svako nastaviti svojim putem, prekinuli su svaki kontakt, pa i poslovni odnos, što je ispričao jedan pevačicin kolega koji je bio upućen u njihov odnos. 

Kako se dalje navodilo, iako je Marko bio Andreanin menadžer, ona mu je dala otkaz i angažovala Ibru Šarića, koji je zadužen za turneju u Americi. U prilog ovome govore i njihovi Instagram profili, pa tako na Andreaninom nalogu u opisu piše da joj je menadžer Ibro, dok Milošević sada radi za Ljubu Aličića i Srećka Krečara. Iako nisu uklonili zajedničke fotografije s društvenih mreža, njih dvoje se više ne prate.

Ovo, inače, nije bio njihov prvi sukob o kom se pisalo. Navodno su se sukobili i u hotelu u Budvi, ali i u Americi, kada je ona bila na turneji.

Barbara Bobak i Darko Lazić

Oboje temperamentni i tvrdoglavi, Barbara i Darko su često bili tema domaće javnosti. Najviše zbog toga što se neretko pričalo o tome da su se glasno svađali, potukli, pa čak i demolirali hotelske sobe zbog svojih ludorija.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, oni to naravno nikad nisu potvrdili.

Ja ne znam više odakle dolaze te informacije, ko šta radi mi se samo bijemo... A mi svaku sobu hotelsku demoliramo, tačnije ostavimo u žešćem haosu, jer uvek kasnimo na avion, ili negde i uvek je trka, frka, kopaj, pomeraj, traži stvari iza kreveta i tako dalje - poručila je jednom prilikom Barbara, posle navoda da su demolirali hotelsku sobu u Beču.

Danas njih dvoje više nisu zajedno, što se saznalo kada je Darko priveden zbog vožnje u alkoholisanom stanju, a Barbara o tome ništa nije znala kada su je zvali pripadnici medija.

Foto: E-Stock/TV Pink Printscreen/Časlav Vukojičić

Autor: S.Z.