AKTUELNO

Novi sukobi!

Emisija ''Narod pita'' je i dalje u toku, a Ivana Šopić ove noći ugostila je Lepog Miću, Anđelu Đuričić i Milicu Veselinović.

Foto: TV Pink Printscreen

'Njena majka se svađala sa mnom, a ja nisam želela da ćutim. Ja sam prenela samo ono što sam čula, meni je rečeno da je ona bila sa Golubom i sa svom njegovom braćom' to je njen demant - pročitala je Ivana poruku od Ane Spasojević.
Ne želim da spominjem ljude koji nisu deo rijalitija, ne želim da dajem na značaju nečemu što ne postoji. Da se prepirem sada, ne pada mi napamet, to je to što se mene tiče

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si da si u Goluba gledala kao u Boga, a dečko je izjavio da si mu bila avantura - glasio je tvit.
Nije istina, bio je gost u emisiji, lepo je rekao da smo bili zajedno. Ne želim da se raspravljam i bavim glupostima. Ja sam u kontaktu sa njegovom mamom i ona je čak demantovala neke stvari. I on sam zna ali i njegova mama kako sam se ponašala prema njemu, neće ga ni jedna devojka voleti kao što sam ja. Nije istina da je bio zauzet kada smo biloi zajedno - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako Mića komentariše navodnu novu trudnoću Viktorije sa Osmakčićem - pročitala je Ivana.
Mislim da Viktorija nije normalna i da su njih dvoje abnormalno nenormalan par! Šta reći više... Nakon svih uvreda i sutacija, ovo je strašno. U vek sam bio slab na nju zbog svega što je preživela, ali ovo više nije normalno. Pokazala je da je jaka samo kada treba da se iz*ebe sa Markom ili da prebije nekoga. Nimfomanka bolesna! Do juče je bila filmska režija da e spasi dete od Viktorije i navodne sramote, a nakon svega oni ponovo zajedno... Želim im da deda Franjo bude ponosan na unuke...

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.