AKTUELNO

Iskreno!

Emisija ''Narod pita'' je i dalje u toku, a Ivana Šopić ove noći ugostila je Lepog Miću, Anđelu Đuričić i Milicu Veselinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Odmah nakon pauze za reklame, usledilo je novo uključenje.

Dobro veče, Ivana prelepa si. Ne bih vređala, ali pitala bih Anđelu... Prvo, ne treba da priča tako sa Mićom, ipak može deka da joj bude, a sa druge strane, za mnoge je stvari u pravu. Mnoge stvari se jasno vide, Mensur i ona sigurno imaju nešto ili su zajedno. Definitivno je Mića u pravu... Svi smo gledali... - govorila je gospođa.
Nikada nisam rekla da Mića nije bio tu za mene, samo sam rekla da nisam slušala ono šta govori... Takva sam, saslušam, ali radim po svome. Nikada ga nisam uvredila, pa ni večeras. Ne dozvoljavam da me bilo ko vređa, gazi i spušta na najniži nivo. Takva sam bila u Zadruzi i uvek neću dati na sebe - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla bih Milici da je mnogo lepa, a za Miću je sve jasno. Meni je favorit bio Dejan i pubno ga pozdravljam, i njega i Aleksandru - dodala je gospođa.
Rekao bih samo, ja sve vidim i tako i govorim. Mensuru sam govorio da je veza sa Milicom dupla nula, dok me je on vređao a na kraju sam ispao u pravu za sve. Sada, sa Minom se ljubi i grli, sa Carem isto tako... Kralju, budi dostojan svojih reči... To su stvari koje ja govorim i onda ne valjam, a oni rade bolesne stvari... Pljjuvao je tu istu Minu, valjda zbog Milice, a sada kada smo izašli, sve sjajno... Sa Carem je želeo da se bije milion puta, a sada je bolji nego sa mnom... A nikada mu ružnu reč nisam rekao. Ne priča sa Karićem, a grli se sa Carem. Ima li veće ljigotine od toga? - naveo je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, ne znam šta to Mensuru znači, Car i on su imali ozbiljne konflikte... Ne znam šta se desilo, pregazio je svoje reči... - rekla je Milica.
Meni je sve to bezveze. Glupo mi je da se grle, nije mi to realno. Mensur i Filip su se previše svađali i to mi sada nije povezano - ubacila se Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek sam govorio kako stoje stvari, nisam ja kriv što to nekome ne odgovara... Oni se nisu jednom posvađali, već milion puta. Obostrano je trajalo trista dana i sada je navodno sve okej. Ne sejem ja zrno mržnje samo kažem šta je u pitanju i da to nije normalno... - dodao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Cilj na ulasku bio je da pokažeš da nisu sve devojke Mina Vrbaški. Misliš li da si uspela? - pročitala je Ivana pitanje sa Tvitera.
Mislim da smo dosta pričali o tome. Rešili smo sve što je bilo potrebno. Nije mi krivo iza svega što sam rekla i uradila stojim... Rešila sam sa Minom šta sam imala, gledali ste moje i njeno učešće, pa vi procenite... Ja sebe ne upoređujem ni sa kim... Istakla sam se i po odnosu sa Mensurom i po komentarima, kod nje je drugačija situacija bila... - govorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.