AKTUELNO

Da li je moguće da su sve zaboravile?

Ana Jovanović i Mina Vrbaški su imale mnogo veza i problema sa istim muškarcima.

Obe su imale mnogo veza i neobaveznih flertova u Zadruzi, a sad su odlučile da zanemare što su delile krevet sa istim osobama.

Zadrugu 3 obeležila je ljubav Mine i Mensura Ajdarpašića koji je zbog ubedljivo najlepše učesnice svih sezona imao bezbroj problema i nervnih slomova. Dok je bio u vezi sa Milivom Veselinović on je bacio oko na Anu, ali ubrzo su shvatili da nisu jedno za drugo.

Obe su takođe imale jako turbulentan odnos sa Filipom Carem, a jedina razlika je što je Vrbaški voleo kao Boga, dok je sa Anom bio da bi zadovoljio svoje potrebe dok nije sa Dalilom.

Foto: Pink.rs /N.Žugić

Anđelo Ranković i Ana bili su u kratkoj vezi tokom Zadruge 5, ali je ta veza ubrzo okončana zbog nedostatka strasti sa obe strane, dok je sa Minom taj donos ostao na muvanju i ponekom dodiru.

Čim je ušetala u Belu kuću, Ana Jovanović pozdravila se sa Matejom Matijevićem i ubrzo je pao i prvi poljubac ali se o vezi nije ni razmišljalo. Mina se baš zagrejala za Matoijevića i bili su u vezi za koju su govorili da ima perspektivu za razliku od njihovih prethodnih odnosa u rijalitiju, ali ga je ona nekim svojim psotupcima razočarala i nastavili su prijateljski odnos van rijalitija.

Njih dve su prošlost ostavile iza sebe i na storiju obelodanile da su počele da se druže po izlasku.

Objavile su zajednički stori kako pevaju u autu!

Video: Instagram.com/minavrbaski

Autor: M.M.