AKTUELNO

Prvo oglašavanje Dragojevićke nakon prstena!

Dalila Dragojević i njeno učešće u petoj i najgledanijoj sezoni Zadruge do sada, definitivno je ostavilo pečat i sa sobom nosi mnoge gradske priče i spekulacije.

Nakon turbulentnog perioda koji je ostavila u odajama Bele kuće, Dragojevićka se ne zaustavlja i nastavlja da živi punim plućima, te često putuje po regionu i stiže na sve strane.

Foto: Instagram.com/dalila_dragojevic_official

Prilikom uživanja u slobodi, dogodile su se emocije sa čuvenim 'Gringom', o kome Dalila nikada zvanično i konkretno nikada nije rekla ništa sem da simpatije postoje i da odnos nije definisan. Ova mistična priča već danima puni domaće portale i novinske stupce, te se delirijum oko ove teme nastavljao.

Prethodnu noć, napravila je pravju pometnju, kada je na svom storiju na Insagrau okačila fotografiju poklona (prstena) koji je dobila i otkrila da je upravo rekla 'DA'.

Foto: Instagram.com/dalila_dragojevic_official

Ubrzo se podigla velika prašina i svi su brujali o tome da Dragojevićka ponovo staje na ludi kamen, a samo za Pink.rs, Dalila je otkrila istinu i pravu pozadinu svog potezha od protekle noći.

Sprdam se naravno! Kad vidim na šta se ljudi sve primaju, naravno da se sprdam! A možda bude i istina, nikad se ne zna... Ako ćemo realno, malo je još uvek prerano za sve to...

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Autor: Jovana Matić Đokić