AKTUELNO

Vrela scena iz ovog čuvenog filma ušla je u antologiju jugoslovenske i srpske kinematografije dok su za Jagodinkom uzdisali muškarci.

Čuvena vrela scena u kojoj Petar (Slavko Štimac) „mesi“ bujne grudi pekarke Jagodinke Simonović (Dragana Varagić) u filmu „Varljivo leto ’68“ ušla je u antologiju jugoslovenske i srpske kinematografije.

Podsećamo, lik Jagodinke Simonović verno je dočarala tada mlada glumica Dragana Varagić koja se na vrhuncu karijere odselila se u Kanadu. Pre 2 godine vratila se u Srbiju i danas se uglavnom bavi pedagoškim radom.

Opet bih isto odigrala!

Smatra se jednom od najbolje prikazanih seksi scena a Jagodinka je zauvek ostala upamćena kao najseksipilnija pekarka za kojom su godinama i decenijama uzdisali muškarci iz bivše Jugoslavije.

Ostvarenje „Varljivo leto ’68“ snimljen je 1984. u režiji Gorana Paskaljevića i po scenariju Gordana Mihića. Ovaj film, između ostalog, ostao je upamćen i po toj antologijskog sceni u pekari.

Zvala se sasvim obično, Jagodinka Simonović. Mirisala je na sveže testo, slane perece i pekarski kvasac – opisao je lepu pekarku Petar, odnosno Slavko Štimac u filmu.

Autor: Pink.rs