AKTUELNO

Hladnokrvno odgovorila!

Prethodna noć, bila je i više nego turbulentna kada je emisija ''Narod pita'' u pitanju. Jedna od gostiju Darka Tanasijevića bila je Ana Jovanović, koja je bezuspešno pokušala da sakrije susret sa bivšim momkom Nikolom Ilićem, te je između njih nastao pravi medijski rat, koji ne jenjava.

Foto: Pink.rs

Jovanovićeva, vidno besna zbog svega što je njen bivši objavio i rekao, odgovarala je na pitanja sa Tvitera, te je u jednom momentu oplela i po bivšoj zadrugarki Anđeli Đuričić, te je iznela nove tvrdnje, koje do sada nisu bile poznate javnosti.

Anđela mislim da treba da dobije titulu najvećeg foliranta. Moje fan stranice su mi poslale toliko njenih kontradiktornosti, tako da je ona definitivno folirant. O njenom i Mensurovom druženju ne bih jer nisam obaveštena. Ima jedna cela stranica koja je pisala o tome, mene su optužili a ona je bivšem slomila auto. Ona je bila sa Matejom, imali su se*s u karantinu, i to provereno znam - navela je Ana.

Foto: Pink.rs

Tim povodom, portal Pink.rs, kontaktirao je Anđelu, kao glavnog aktera ove priče, a Đuričićeva je kratko odgovorila:

Samo ću da demantujem naravno, jer nije istina. Ne pridajem na značaju komentarima "tih" ljudi. Uz moje ime se neće kačiti niko - navela je Anđela.

Foto: Pink.rs/A.Stanojević

Autor: Jovana Matić Đokić