AKTUELNO

Dao joj podršku!

Bivši zadrugar Nikola Grujić Gruja saznao je strašne vesti o nesreći koja je zadesila njegovu sestru. Naime, njegova sestra Teodora je imala saobraćajnu nezgodu, u kojoj ju je udario auto.

Nikola je objavio i zajedničku fotografiju iz detinjstva, uz reči podrške:

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Izdrži, jaka si ti. -napisao je Gruja.

Foto: Instagram.com/nikola.grujic.gruja

Odmah se oglasila Emilija Velemir, bivša zadrugarka, koja je otkrila ranije da je u stalnom kontaktu sa Grujinom sestrom, a kako sada živi na Malti do početka šeste sezone "Zadruge", Ema je trebalo da se čuje sa Nikolom i Teodorom preko video poziva, što se nije dogodilo.

Foto: Jelena Simonović

- Mnogo sam se potresla, trebalo je da me pozovu na video poziv zajedno. I samo mi je javila nepovezanom porukom da je udario auto. Odmah sam zvala Gruju da vidim šta se desilo. Zadržana je u bolnici, nema velike povrede. Kako su mi rekli, ušivena je ispod levog oka, nema preloma, samo tu veliku posekotinu koju su ušili - rekla je Ema, pa dodala:

- Zadržana je u bolnici čisto da se nešto ne pogorša, ali ako bude sve okej, pustiće je kući. Ugruvana je, imala je to ušivanje i glavobolje i povraćanje. Zato su je zadržali - rekla je Velemirova.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: N.B.