AKTUELNO

Otkrile šta misle jedna o drugoj!

Čini se da na domaćem estradnom neku nikad nije bilo više ratova. Kolege se sve češće prozivaju, što putem izjava, što putem društvenih mreža, ali postoje i ona prijateljstva koja traju godinama i ništa ih nije poljuljalo. Jedno od njih je i prijateljstvo folk zvezdi Svetlane Cece Ražnatović i Dare Bubamare. Ceca je u emisiji "EKSKLUZIVno" pohvalila Daru, ona se oduševila i ovo okačila na svoj Instagram profil.

Foto: Instagram.com

Dara je moja dugogodišnja drugarice, mi smo drugarice sa početka devedesetih. To prijateljstvo nikad nije doživljavalo oscilacije, uvek je imalo zdrave temelje, ja nju obožavam. Ona mene uvek tako nasmeje. Pozitivna žena, puna pozitivne energije. I kod nje nikad nisam primetila ni gram zlobe prema drugim ljudima, samo gleda sebe, svoju porodicu i udri brigu na veselje. Što je prelepa osobina kod nje, samo širi pozitivnu energiju - rekla je Ceca za "EKSKLUZIVno".

Dara je okačila ovaj intervju i preko napisala "Volim te", okačila nekoliko emotikona crvenih srca, kao i kruna. Dara tu nije stala, pa je ljubav prema Ceci pokazala i u narednom storiju. Pevačica je otpevala Cecin hit "Kad bi bio ranjen".

Foto: Instagram.com

Autor: M. P.

#CECA RAŽNATOVIĆ

#Dara Bubamara