AKTUELNO

Sve izašlo na videlo!

Nenad Aleksić Ša je sinoć bio gost voditeljke Ivane Šopić u emisiji "Narod pita", gde je došlo do žestokog verbalnog obračuna sa Monikom Jovanovskom, za koju je Ša čak rekao da ju je porodica naterala da se bavi najstarijim zanatom. Monika je danas najavila da će progovoriti o Ša, a sada su isplivale njihove privatne prepiske.

Izvolite, da vidite kako od ljubavi do mržnje ima tako malo. A ovo je samo početak, ima još mnogo toga da se vidi i čuje - rekla je Monika.

Foto: TV Red Printscreen

Podsetimo, Monika je u "Zadrugu 5" ušla zbog Ša, ali je on vrlo brzo počeo da se ograđuje od njihovog odnosa, a skoro sv su zaključili da to radi kako bi se pomirio sa Tarom Simov. U nastavku ovog teksta možete videti da je čak planirao budućnost sa njom pre ulaska u "Zadrugu 5".

Šta ćeš da radiš sad? - pitala ga je Monika.
Film, da zagrlim April i da gledamo dok se ne smorimo. Ti si prisutna 24h u mojoj glavi, ljubavi. Obožavam te - pisao je reper.
I ti isto, i ja tebe. A zamisli kad budemo zajedno - dodala je ona.
Da, brutalno veruj mi, moja i ne dam nikome - nadovezao se Ša.

Foto: Pink.rs

Ako budeš sa nekim, nemoj samo da bude neko odavde ili neko koga poznajem, to nikako - pisao je reper.
Oko moje najlepše, šta ti to misliš? Ne, nikad to - dodala je ona.
Prošlo mi je kroz glavu - nastavlja on.
Srce moje si ti. Ali nemoj da zaboraviš naš dogovor - rekla je Jovanovska.
I ti moje - pisao je reper.

Foto: Pink.rs

Ne idi u Zadrugu i dođi budi sa mnom. Budi sa mnom i živi život sa mnom i ja ću uživati samo sa tobom. Hajde, evo, ako toliko hoćeš- Jer samo ti si taj što hoće, a ja ne kako pričaš... - pisala je Monika.
Budaletino, ja sam to posle Zadruge i hteo. Ja imam cilj da uzmem pare koje sam izgubio i da otvorim da imamo naš j*beni posao, a ne da radiš ili da radim za nekog! Ja ne želim slobodu i k*rve, želim jednu da me voli i da je moja - rekao joj je Ša.

Foto: Pink.rs

Autor: M. P.

#MONIKA JOVANOVSKA

#Nenad Aleksić Ša