AKTUELNO

Stanje joj se pogoršalo!

Kako smo ranije pisali, Miljana Kulić je danas hitno prebačena iz Niša u Beograd, jer joj se stanje zakomplikovalo. Marko Đedović je otkrio više gostujući u emisiji "Novo jutro" kod Jovane Jeremić.

Miljana je stigla u Klinički centar, smeštena je u šok-sobu, ponovo se rade sve analize. Marija je u očajnom stanju, nije joj dobro. Danas su morali da je dovezu, videli su još jedan taj tromb. Miljana me je zvala usput da me pita da li će joj dati da zapali na cigaretu. Rekao sam joj da to ne sme da radi - istakao je Marko Đedović.

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Obavili smo intervju sa Marijom Kulić i Nenadom Macanovićem Bebicom nakon izlaska iz bolnice.

Stigli smo iz Niša maločas, primljena je u sobu za reanimaciju, rađena je kompletna dijagnostika, dok sam bila tamo ispred, vodili su je na ultrazvuk, rendgen, skener. Sve informacije dalje nemamo. Sutra dežura doktorica Damjanović, pa ću da je zamolim da odem kod nje, da vidim kako je. Miljana se uznemiri kad je vidim, morala sam da izađem. Ne mogu da pričam, nemojte da me snimate više, molim vas - govorila je Kulićka kroz suze.
Sutra ćemo da imamo sve informacije i to je to. Pričali smo, ona je svesna, priča sa nama - dodao je Macanović.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

U nastavku ovog teksta možete videti fotografju Miljane Kulić u trenutku kad su je prebacivali u šok-sobu. Kuličeva je bila prikačena za kiseonik, a kako je Marija istakla, rezultate ćemo saznati sutra.

Foto: Kurir

Autor: M. P.

#Miljana Kulić