AKTUELNO

Ponosna!

Direktno sa Mikonosa, Dara Bubamara stala je na binu i zatvorila jedan beogradski festival, a ekipa emiije "Premijera" sa njom je popričala o ljubavnom statusu, odnosu sa bivšim suprugom, kao i o zaradi njenog maloletnog sina.

Rešila sam da nemam dečka. Trenutno mi je bitan posao i moj sin, moja najveća podrška. Ljudima je jako čudno što Milan i ja imamo takav odnos. Nešto su svi bili mnogo zauzeti i ja sam rekla Milane sedi moraš sad me voziš na put, a kad je čuo gde treba da me vozi bio je u fazonu ovo je kao do Pariza i nazad. Ne znam šta će biti za deset godina, možda završim sa njim. Mi smo se razveli u Srbiji, ali smo se venčali u Francuskoj. Tako da smo mi još uvek u braku u Francuskoj jer ja imam francuske papire, tako da i jesmo i nismo u braku - priča Dara, pa nastavlja:

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica se pred kamerama pohvalila kako njen trinaestogodišnji sin već sad doprinosi kućnom budžetu.

On ne ide na nastupe ali kako smo bili u Crnoj Gori njegovi drugari su bili u fazonu kako ne idemo na tvoju mamu i onda je on nekako bio primoran da ide. Gleda me, gleda i snima. Njegovo društvo me obožava, u fazonu su da me mama tvoja zaprati, da me mama tvoja lajkuje i ja sam tako sve njegove drugare zapratila i lajkovala. Zarađuje tako što igra neke igrice. Danas mi je poslao poruku da je zaradio 390 dolara. Naučio je od mame da mora od malena da se radi, ja sam krenula sa 14 godina - rekla je Dara u emisiji "Premijera".

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u videu u nastavku teksta.

Autor: M.M.