AKTUELNO

Muk u studiju!

Emisija "Narod pita" je upravo počela, a voditelj Darko Tanasijević ove večeri ugostio je Lazara Čolića Zolu i Marka Đedovića

Voditelj je počeo razgovor sa gostima o situaciji u kojoj se nalazi Miljana Kulić.

Svi danima pratimo situaciju o Miljaninom zdravstvenom stanju, Marko, pretpostavljam da ti imaš nove informacije, s obzirom na to da se čuješ sa Marijom i Miljanom - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam, čuo sam se sa njom. Ja se nikada u životu ne bih oglasio po to m pitnju u životu, da nije retarda koji misle da mi je drago. Ja ako hoću da pomognem, neće biti to kačenje na Instagram. Ja sam uvek za neke praktične stvari. Okrenem broj lepo od Marije Kulić, tu sam šta god da ti zatreba. Rekao sam da su vrata moje kuće uvek otvorena, te budalaštine bilo je ovo, bilo je ono. Tada, kad smo se čuli, nisu mediji pisali o tome. Bio je najkritičniji period. Okrenuo sam Mariju iste sekunde, rekao sam joj da sam tu, ona je počela da vrišti i plače. Nikad nisam imao neki osećaj da se nešto ružno dogoditi, iako je Marija bila zabrinuta. Posle par minuta mi je stigla poruka od Tijane da ne zna šta da radi, da mami nije dobro...Posle toga, Miljana je bila u komi, u ovakvom i onakvom stanju. Sve se dobavilo, pribavilo. Javili su se ljudi iz Amerike, Franova mama iz Hrvatske, sve su to negde što je bilo potrebno, pomogli su. Kaže mi: "Videla sam je na ulasku, pošto ne može da se uđe, morala sam da obrišem suze, da uđem nasmejana, da ne vidi nesigurnost. Bilo mi je tada jako teško". Ja koliko sam čuo, to je bilo urađeno na agresivan način, ta operacija želuca - rekao je Marko, pa je nastavio:

Foto: PIXABAY.COM/INSTAGRAM.COM/MILJANA__KULIC_OFFICIAL, Pink.rs/A.Nikolić

Jutros mi je zazvonio telefon, piše Miljana Kulić, mislio sam da je Bebica. Marija je išla u crkvu, palila je sveće. Dosta dugo smo pričali telefonom, milion puta se provuče pitanje: "Je l' moguće?", i onda ja kažem, naravno da nije i neće se desiti. I jutos idem ka pošti, piše Miljana, ja rekoh Bebica. Kad ja čujem Miljanu, pitao sam je: "Je l' si dobro?", ona mi je rekla: "Je l' me voliš? Mogla sam da ti umrem", rekao sam joj da nije mogla - dodao je Đedović.
Je l se zna koliko će još biti tamo - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad sam joj čuo glas, lakše mi je bilo. Ja te informacije ne prihvatam, ne mogu lošu informaciju da prihvatim zbog mog privatnog nekog razloga. Lepo mi je zvučao njen glas. Rekla mi je da je ne zasmejavam, jer ne sme da se smeje. Puno mi je bilo srce kad sam je čuo. Van životne opasnosti je. Rekao sam Mariji da ode kući da se naspava, prošlo je. Drago mi je što je ta agonija okončana sa dobrim ishodom - nastavio je Marko.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga