AKTUELNO

Prve reči Miljane Kulić sa intenzivne nege pogodile su njene roditelje Mariju i Sinišu, ali su i pored svega srećni što su joj čuli glas.

Drama oko zdravstvenog stanja Miljane Kulić ne jenjava, a lekari Kliničkog centra u Nišu daju sve od sebe da učesnici "Zadruge" spasu život.

Miljana je nakon teške intervencije navodno izustila samo jednu rečenicu.

Naime, kada se Miljana probudila nakon operacije smeštena je na intenzivnu negu. Bila je veoma uznemirena i jedino je tražila da čuje majku Mariju, što su joj lekari i omogućili, budući da ne može niko da je vidi što zbog njenog stanja, što zbog korone. Kada su joj dali telefon i pozvali Mariju, Kulićkine reči su bile toliko emotivne da su se svi rasplakali.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Beta/Saša Đorđević

Miljanino stanje je zaista komplikovano. Lekari čine sve i na stalnoj su vezi sa njenim roditeljima. Svi su plakali kada je Miljana rekla Mariji "Ako umrem, ako se ne probudim, čuvajte mi sina, mama volim te i izvinite ti i tata za sve" - kaže izvor iz Niša za republiku.rs, te dodaje da se drama nastavila i ispred bolnice budući da je Marija burno reagovala kada je čula ćerkine reči.

Mariju Kulić je potvrdila ova saznanja, i otkrila da je Miljana još na intenzivnoj nezi.

Tačno je, čula sam se sa Miljanom, doktorka joj je dala telefon da je čujem. Šta ćete, u takvim situacijama joj samo najmiliji trebaju - rekla je Marija kroz suze:

Foto: E-Stock

Hvala Bogu, polako ide na bolje. Još je na intenzivnoj, još je u krizi zbog trombova, ali je konstantno prate. Ovi ljudi koju su oko nje, koji je paze, ja nemam reči kakvi su to profesionalci. Tretiraju je bukvalno kao da je u Americi, a ne u Nišu, svaka im čast. Mnogo mi je lakše otkako sam joj čula glas, mi nastavljamo da se molimo i dalje, da joj se stanje stabilizuje.

Podsetimo, Miljana u Turskoj uradila smanjenje želuca. Kada se vratila u Srbiju, pozlilo joj je, hitno je operisana i tom prilikom joj je uklonjena slezina. Ona je trenutno pod stalnim nadzorom lekara.

Autor: Pink.rs