AKTUELNO

Opa!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je ove večeri ugostio Nikolu Grujića Gruju i MC Aleks

Grujo, da li imaš bilo kakav kontakt sa Sandijem - pitao je Darko.
Iskreno, nikakav kontakt nismo imali. Videli smo se na superinalu kad sam izašao, bio je u studiju, pozdravili smo se kao da se ništa nije desilo. Mislim da treba njemu da bude žao, jer sam bio tu za njega. Gledao sam ga kao prijatelja, pokrivao ga u njegovim svakojakim glupostima - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva je situacija sa Dinom - pitao je Tanasijević.
Ne može da se poredi Sandi, sa kojim sam bio prijatelj sedam meseci. On je neko ko je, zna nekad da uvredi i opsuje. Zna da povredi. To što je imao sa Mimom, mislim da je ona terala dinat sa njim i da ona ništa ne bi imala sa njim ozbiljno. Poslali su mi klip kad je on rekao da bi imao samo intiman odnos, a mislim da Mima ne bi to sebi dozvolila. Ja sam nju idealizovao, možda grešim - rekao je Gruja.

Voditelj je potom uključio i narednog gledaoca.

Ljilja Selimović ovde...Gruja prelepo peva, ali kad kaže da je dobro da se neko od mlađih javio, šta to znači? Svi smo mi slušaoci i učestvujemo u emisiji - rekla je gledateljka.
Taman posla da je neka uvreda, svako je dobrodošao. Nego je meni drago da čujem da neko mojih godina da se javi - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li postoji mogućnost da se pomirite sa Ljiljom, zbog vaše dece - pitala je gledateljka.
To je teško pitanje, jer mi nikad nismo razgovarali na tu temu, niti je vreme, niti su emocije tu. Smatram da nije rešenje problema pomiriti se samo zarad dece. Ne kažem da neće doći do razgovora, ali nismo ni u jednom momentu pričali o tome - rekao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Deca vole kada ustanu ujutru i doručkuju sa mamom i tatom i da idu na izlet sa mamom i tatom...Zaljubio se u Mimas, pa je prestala ljubav, šta treba onda se ženi svaki put...Sandra, prelepa si devojka. Je l' ste prvi put - rekla je gledateljka.
Ne. Bila sam prvi put sam bila u prvoj sezoni "Zadruge" i mogu vam reći da se ne može porediti. Totalno dva različita sveta - rekla je MC Aleks.

Autor: N.Ž.

#Zadruga