AKTUELNO

Iskrena do koske.

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je ove večeri ugostio Nikolu Grujića Gruju i MC Aleks

Da li te je sramota zbog svega ovoga što se desilo - pitao je gledalac.
Naravno da jeste. Borim se sam sa sobom i gledam da sam sebe poguram napred i pored toga što mi porodica daje vetar u leđa - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav je to brak bio, kada posle osam godina niste pričali o onome što se desilo - pitao je gledalac.
Brak je bio skoro idealan i ne bismo napravili dva anđela, da nije bilo tako. Ovako je sve onako kako treba da bude, baš zbog dece, ali je sigurno da će doći do razgovora. Pri samom mom izlasku, nismo se dotakli toga, jer je rano...Ako sam bio tipovan, mislim da je preraslo u neku ljubav, ali da nije dvoljno - istakao je pevač.
Ja sam čuo da si se zakleo da nećeš biti sa njom napolju, ako izađete razdvojeni. Nemoj da pogaziš, jer sam čuo da si se zakleo u decu - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Našli smo se samo ovde, nije se ništa desilo. Samo smo razgovarali, napu**vali smo se. Šta sad može da se desi u budućnosti, u sklopu "Zadruge", ne znam - rekao je Gruja.
Aleks, dobro veče. Shvatili smo da ti nisi lezbejka, nego da si igrala igru. Reci mi samo jednu stvar, ako si već videla da se devojka zaljubila u tebe, zašto nisi rekla kao Rešićka: "Možemo da se družimo, ali ne mogu" - pitao je gledalac.
Znate kako, malo je nezgodno kada neko nonstop ponavlja kada oseti energiju, da je imala iskustva sa takvim odnosima, ne mogu reći da vas ubedi da je tako kako smatra da jeste. Ja sam počela da se pitam šta se sa mnom dešava, jer vas neko konstanto ubeđuje da ima iskustva. Prosto sam bila zbunjena i kad sam se vratila čistoj svesti, bilo je kasno. Pričala sam joj šta je htela da čuje, da bi njoj bilo lakše, jer je opsesivna, a da olakšam i njoj i sebi - rekla je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Kome si govorila istinu, Đedoviću ili Mići - pitao je gledalac.
Najiskrenije, Mići sam govorila onako kako jeste. Trudila sam se da kroz neke šaptaje mu kažem svoje mišljenje i kako ja smatram tu situaciju i on to zna...Taj razgovor sa Đedovićem nisam pogledala, ali znam šta sam pričala. Ja nisam tada znala gde sam se nalazila. Nisam ja rekla da sam ja bila u tajnoj vezi, nit sam bila, rekla sam da je naš odnos ličio na vezu - istakla je ona.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.