AKTUELNO

Drama!

Upravo je počela emisija "Narod pita". Voditelj Darko Tanasijević vratio se na male ekrane nakon zasluženog odmora, pa u svojoj prvoj emisiji za ovu sezonu ugosio Sandru Rešić i Dejana Dragojevića.

Međutim, Dejan se nije pojavio na samom početku emisije, a da li će doći u nastavku, ostaje da vidimo.

Kako si? - pitao je Darko Sandru.
Dobro sam, baš sam dobor, Vraćam snagu i volju za životom. Imam utisak da treba da objašnjavam šta sam radila unutra. Pre nego što započenemo volela bih da Miljani poželim sve najb olje, njenoj porodici svu sreću i da se nadam da će biti sve dobro - govorila je Sandra.
Ja takođe javno pružam podršku Miljani i njenoj porodici koja prolazi kroz težak period - dodao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra, šta misliš da li se Dejan uplašio prvog javnog suočavanja? - pitao je Darko.
Ne verujem, on je dokazao da se ne plaši ničeg. Mislim da samo kasni i ima problem oko dolaska. Nikakav strah, najmanje od mene - rekla je ona.
Kakve te emocije vezuju za ime Dejan Dragojević? - upitao je voditelj.
Dugo sam imala pomešana osećanja razočaranost, povređenost, sad nemam nikakav osećam. Imam neko pitanje u glavi "Šta se desilo?" - govorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan je nakon kašnjena stigao u emisiju.

Dok stanem sa svima, razgovaram i ja ne mogu da kažem da žurim. Doveli su me do pobede, davali su mi vtar u leđa i dužan sam im - pravdao se on.
Do čega te je Sandra Rešić dovela? - pitao je Darko.
Pomogla mi je, ja sam se na tome zahvalio. Dovela me je do nekon pozitivnog stanja, a posle je pokušala sve to da oskrnavi. Sve mi je smešno, a nekako... Ne mogu da budem ozbiljan jer pretpostavljam kako idu pitanja, a mene ne interesuje. Taj period je prošao - rekao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.