AKTUELNO

Evo i da li će se sresti sa Mensurom!

Večeras će se u emisiji "Narod pita" suočiti MC Aleks i Jovana Tomić Matora, zadrugarke čiji je odnos bio jedan od glavnih tema u petoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu. Pred emisiju smo obavili intervju sa MC Aleks, koja je progovorila o mnogobrojnim temama, a na samom početku otkrila je kako se oseća.

Preumorna sam, prehlađena, kod mene je ludilo - rekla je ona.

- Ovo je prvi susret sa Matorom posle žurke?

Da, nismo se ni videle, ni čule. Ne znam iskreno kako će proći, ona je neko ko je spustio tenzije na superfinalu, mislim da neće biti problema - odgovorila je MC Aleks.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Da li si videla sliku sa njenom novom devojkom?

Imam jedan profil koji mi šalje sve o Matoroj, na kraju sam blokirala jer me ne zanima. Neka je sa srećom, ja sam i pričala da ona nije zaljubljena u mene, kao što je predstavljala. Rekla sam, dajem glavu, deset dana po izlasku, ona nalazi devojku, evo, ne znam koliko je prošlo. Ko je bio u pravu? Ja! - istakla je Sandra.

- U "Premijeri" si rekla da te devojke saleću. Da li postoji neka konkretna ponuda od žena ili muškaraca?

Pa najviše na Instagramu, a i kad se pojavim u nekom lokalu, čak i u Banjaluci, slikaju se, priđu, posle pišu. Naravno, ja nisam u tom fazonu, ispoštujem svakog da se uslikam, da popričamo, nisam bahata, bezobrazna i umišljena. Ljudi su ipak glasali za mene. Ima ponuda, ali ja nemam vremena za te stvari, ništa od toga još uvek, nemojte mi se javljati - rekla je MC Aleks.

- Pre nekoliko dana je Ana Spasojević slavila rođendan i našla si se u društvu Saleta Luksa. Matora i on su se svađali zbog tebe. Da li misliš da će ti to prebaciti Matora?

Vrlo moguće. Luks je neko ko voli da baca žiške, tako da... Sreli smo se, bili u istom lokalu, sto pored stola. Sale u istom fazonu, zeza se, šali, ne verujem da će Matora oko toga nešto specijalno, ali će pomenuti - dodala je ona.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Sanja Stanković i ti ste rekle da ćete ići na ručak. Da li ste se videle i da li ste u kontaktu?

Nismo se čule, nismo u kontaktu. Verovatno će me nekad ugostiti na televiziji, ako budem u prilici, ispoštovaću je. Verovatno ni ona, a ni ja nemam vremena za ručak, možda posle emisije da popijemo piće. Za neke stvari je bila u pravu, ona je neko ko najbolje poznaje Jovanu. Ali nema potrebe i ako se vidimo, da pričamo na tu temu. Ostavljam otvoreno sve - istakla je MC Aleks.

- Milica Veselinović i ti ste bile bliske u Beloj kući, da li si videla paparaco sa njenim novim dečkom i da li ti je nešto ispričala?

Sad kad sam stigla ušla sam na Pink.rs i videla to. Nismo se čule oko toga, sinoć smo se čule, nešto želim da joj poklonim, moraću da je nazovem da saznam šta se dešava - dodala je Sandra.

- Da li i dalje stoji odlazak na more i viđanje sa Mensurom?

Ja sam rekla, ukoliko budem otišla u Crnu Goru, svakako ću da popijem piće, ukoliko moje sestre budu htele da ga upoznaju. Ja nemam ništa protiv njega, a ni on protiv mene, Milica zna kakva je naša relacija bila, tako da, to su glupe priče, sa nekim ljudima možeš ostati u korektnim odnosima - rekla je ona.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

MC Aleks je otkrila i da je videla par klipova kako je Matorini prijatelji ogovaraju u "Zadruzi", ali nije želela da otkrije ko ju je najviše razočara.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.