AKTUELNO

Drama ne jenjava!

U novom izdanju "Novog Vikend Jutra", autorka i voditeljka Jovana Jeremić ugostila je i ovog puta zanimljive goste, a među njima našao se i bivši zadrugar, Marko Đedović, koji se ovom prilikom osvrnuo na skandal veka - javnu preljubu Predraga Pece Raspopovića, koji je svoju partnerku Aleksandru Subotić prevario sa njenom najboljom drugaricom, Majom Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku razgovara, Đedović je istakao da najpre nije mogao da veruje u ovu informaciju, ali da su mu se vrlo brzo složile kockice.

Rijaliti nije završen. Istina jeste sve ono što se piše, pogotovu na portalu Pink.rs, tamo se uvek piše istina. Desilo se šta se desilo... Mi smo tada bili u "Zadruzi", ja sam čuo Milana Miloševića šta najavljuje pred početak emisiju, načuo sam i nisam mogao da verujem u takve stvari, ali onda kad sam malo bolje razmislio, pa znaš kako, i nije mi čudno! Maja Marinković preotela najboljoj drugarici muža, dečka, više ne znamo ni mi sami, ali svakako je otac njenog deteta, to je sigurno. Maja se tokom druženja sa njima u međuvremenu zaljubila u Pecu, krenuli su u tu romansu, neko to komentariše: "Pa, kad je Aleksandra mogla to da uradi majci, što ne bi Maja mogla njoj", ali ono u čemu ćemo se svi složiti jeste da to nije lepo i da je to nemoralan čin, nema šta tu dalje da se priča - ističe Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljubomora postoji među ljudima, ona je lepa... U pitanju je ljubavna magija. Maja je prekinula njihovu ljubav, radila je sama ili je platila, ali to ne znači da se njih dvoju neće opet vratiti jedno drugom. Znam dosta takvih primera - priča šaman Neđo Dražić.
Znači, Peca je zamađijan - upitao je Đedović
Znate šta, to su ti proletači. Mogu i ja rastaviti bilo koga, postoje razni rituli - kaže Dražić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada nisam volela svoje stvari da pozajmljujem, sad ozbiljno pričamo. Ta priča je bila aktuelna u "Zadruzi", pozajmljivanje stvari i bajanje preko stvari, na primer kada su dve osobe najbolje drugarice, kao što je ovaj slučaj iz "Zadruge", na primer haljina, donji veš, čarape, bilo šta što ostane kod druge drugarice, može li se preko tih stvari uticati na energiju drugarice - pita se Jeremićeva.
Kažu da može - ističe Đedović.
Sve se može napraviti. Dajem savet da nikome ništa ne pozajmljujete, pogotovu lične stvari, svašta se radi u narodu, nosi se i na groblje, i onda ta osoba koja dobije nazad svoju garderobu, ona poprimi čak i bolesti te osobe - priča šaman.

Foto: E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ, INSTAGRAM.COM

To su stvari koji su nemoralne i to neće niko nikad podržati, te stvari će svako osuditi, iz aspekta moralnosti to su jezive stvari - kaže bivši zadrugar, a voditeljka se nadovezala:
Vidim da su neke učesnice "Zadruge" pobrkale lončiće, to je njihov svet. Međusobno nek se napdaju, kradu muževe, rade kojekavke stvari, ali što se tiče mene, ja sam postavljena ovde kao urednik i voditelj programa. Ja ću komentarisati u okviru ovog programa uvek komentarisati "Zadrugu", zašto? Zato što je to deo društva, zato što je to najgledaniji projekat, kome se ne sviđa, ne mora da gleda, kome se sviđa - neka ostane uz mene. Što se tiče učesnica, koje su malo pobrkale uloge i negde se zbunile na svom putu u svetu medija, koje su zaboravile gde im je mesto u društvu, ja ću ih podsetiti na to. Dakle, svako ponašanje iz "Zadruge" koje ja ocenim da je interesantno da se komentariše kao društvena pojava u jutarnjem programu, jer ovo je šou program vikendom. Nije klasični jutarnji, već kreativni informativni program. Svako ko bude bio tema, nema osnova ljutnje niti bi trebalo da pokušava da uvlači voditelje u njihove rijaliti igre. Odmah da se ogradim, niti ću ja odgovarati na te gluposti, niti neko iz rijaliija treba da misli da može da uđe u klinč sa voditeljima jedne televizije. Dakle, nemaju legitimitet - priča Jovana u jednom dahu, pa nastavlja:

Foto: TV Pink Printscreen

Maja može da kači šta hoće, ja u sukobe sa Majom neću ulaziti, ali ću i te kako komentarisati njen čin, jer je bila deo našeg programa i cela Srbija je osudila to što je uzela dečka svojoj drugarici. Nema tu ljutnje, ne treba meni niko da sudi zbog njegove nemoralnosti u ovom kontekstu i to je to - zaključuje Jovana Jeremić u "Novom Vikend Jutru".

Foto: Privatna arhiva, Tv Pink Printscreen

Autor: P.R.