AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Narod pita". Voditelj Milan Milošević ugostio je Minu Vrbaški, Anđelu Đuričić i Mateju Matijevića. Gledalac je nahvalio Dalilu, a Mateja progovorio o Dinu i Dejanu.

Ako vam neko uputi kritiku i kaže nešto malo negativno, da li biste vi rekli vi nemate svoj život i vi ste anonimus - pitao je gledalac.
Ne, nikako, svako ima pravo da uputi kritiku - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Vaša gošća je nekome rekla da nema svoj život, vi ste anonimus. Ja sam se u tom momentu zaledio da li dobro čujem ili ona ima krizu identiteta. Šta je mislila pod tim? - pitao je gledalac.
Gospodin se jako često javlja u emisijama. Ljudi koji konstantno imaju negativne kritike smatram da su nezadovoljni svojim životo i da leče svoje lične frustracije nad nama koji smo u rijalitiju - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalilina slika treba kao ikona da se stavi jer ništa slično nije rekla u ove tri emisije a svašta je trpela. Šteta što se Mateja ne bavi pevanjem, video sam da odlično peva i dopada mi se sam njegov boravak u Zadruzi. Mislim da on nikoga nije zavlačio nego se devojke zaljube jer on nije eksplozivan i krvav, nije neko ko vređa, principijalan je. Tačno je da su Dejan i Dalila nosili dramu u krvi, one Dejanove krvave noći. Udelio bih kompliment devojci koja je treće mesto, ona baš oštro iznosi svoje stavove. Baš mislim da ništa nisi uvijala u foliju. Najveću moju podršku ima Mateja jeer nam nije dosađivao. Ne deluje mi on kao osoba koja ogovara - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja šta je to što je tebe i Dina posvađalo? - pitao je Milan.
Nije nas ništa posvađalo. Mi smo tamo najviše trenirali, nismo neko slobodno vreme provodili. Ja sam stvarno sitničar, zasmetalo mi je što je podržavao samo Dejana i bio sam u fazonu jel to zbog plasmana. Nismo ni u kakvoj svađi - rekao je Mateja.
Osećaš se izdano? - pitao je Milan.

Foto: Pink.rs

Nije puklo prijateljstvo. Čuli smo se razmenili smo par poruka. Dezinformacija je da je po povratku bio kod mojih, on je i tada bio kod Davida. Bio je u kontaktu sa mojom Mašom - rekao je Mateja.

Detaljnije pogledajte u videu!

Autor: M.M.