AKTUELNO

Pobesnela?!

Nakon što su domaći mediji pisali da u odnosu Maje Marinković i Predraga Pece Raspopovića ne svetaju ruže, kao i da je Aleksandra Subotić brže-bolje doletela u Budvu, dok se Marinkovićeva nakratko vratila u Beograd, bivša zadrugarka se ovim povodom oglasila za Pink.rs i stavila tačku na razne spekulacije.

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva, Instagram.com

Naime, u medijima je osvanula vest da je Aleksandra "banula" kod Raspopovića, dok je Maja nakratko boravila u Beogradu zbog rođendana svoje najbolje drugarice, Tijane Ajfon, te je tako iskoristila priliku da se ponovo približi svom suprugu i pokuša da izglade odnose, ali, kako pišu mediji, ni pored "lupanja na vrata" i "vrištanja", Peca nije hteo ni da čuje za to svoju bivšu ljubav.

Takođe, u medijima se pojavila informacija da je Raspopović sa Majom hteo samo avanturu, te da se kaje što je prevario Aleksandru, ali da smatra mu je ipak najbolja opcija da ostane sa Marinkovićevom.

Foto: Instagram.com, Pink.rs

Kako kako trenutno postoje dve priče, pozvali smo Maju kako bi saznali o čemu se zapravo radi i da li su ovi navodi istiniti, a ona se rado odazvala našem pozivu i prokomentarisala čitav skandal za naš portal.

To je čista glupost, ne verujem u te laži. Ja sam svesna da nije mene, niko ništa ne bi ni čitao jer jedna je Maja Marinković. Toliko, šaljem im tople pozdrave iz Crne Gore (smeh) - poručila je bivša zadrugarka zlim jezicima, pa dodala:

Foto: Instagram.com/majaamarinkovic

Više ne komentarišem našu vezu, nama je lepo i to je sve što mogu da kažem. Ja sam svesna da smo mi toliko interesantni, ali više od mene nema komentara na ovu temu - zaključila je Maja Marinković za Pink.rs.

Autor: P.R.