AKTUELNO

Evo šta mu je Stefan odgovorio!

Voditeljka Dušica Jakovljević najavila je naredno uključenje, a javio se Neša iz Nemačke.

Dobro veče, poštovanje, prelepa Dušice. Ovde Neša iz Štutgarta. Ima nas dosta iz Nemačke koji smo gledali ovo, mi gledamo "Zadrugu" iz druge prizme. Nismo ničiji fanatici, gledamo i procenimo da li neko laže, mulja i to brzo. Dalila je, pa i Car, čini mi se da je i Mensur radio neke stvari koje nije trebalo da radi. Mensure, došli smo do zaključka da si dobar momak, vaspitan, patrijarhalan, ali kad uđeš u tu "Zadrugu", dobiješ te neke teorije zaverije. Ako si nervozan, ljut, besan, da li i kod kuće razbijaš vrata, televizore? - pitao je Neša.
Iskreno, nije mi se dešavalo, nemam ljude oko sebe koji će da me napinju... Ja sam pričao kakav sam lik - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Reci mi samo, zar ti nije bilo jasno sve kad si video da Milica ima takav vokabular sa 17 godina? Da li si ti to nekad pomislio, da li moguće da ova devojka sve živo zna, a ima 17 godina - dodao je Neša.
Generalno sam razmišljao o mnogim situacijama, nezavisno od ovoga što govorite. Uvek ja razmišljam o svemu, životu, ljudima... - nastavio je Ajdarpašić.
Slagali smo se kad si komentarisao Dalilu i Cara, govorio si činjenice i istinu. Želim ti sve najbolje. Budi svoj, devojke su ti došle glave - istakao je gledalac, pa nastavio sa pitanjima:

Foto: TV Pink Printscreen

Stefane, pozdraviću te i reći da si odličan momak. Imam sina od 30 godina, 90% imate iste mane i vrline. Ti si redak momak koji u vokabularu ima ono "Izvini". To je vrlo velika vrlina. Pošto se spekulisalo za Marijanu Zonjić, želim od tebe da čujem. Da li je nešto bilo između Marijane i tebe? - pitao je Neša.
Nikad nije bilo što se tiče one situacije u "Zadruzi", to je prenapumpano, videli ste pravi klip, glupo mi je da pričam o tome - dodao je Stefan.
U "Zadruzi" si obećavao venčanje. Jovana je fina devojka, lepa, ali mislimo da nećeš moći da budeš sa njom do kraja, mislim na moje prijatelje. Daću ti sad primer. Ti si bio u "Zadruzi", a Jovana napolju. Npr. ti si se zaljubio u Anđelu, onda staneš na kameru i kažeš: "Jovana, od danas nismo zajedno" i pođeš sa Anđelom. To je uradila Jovana u prošloj "Zadruzi" - nastavio je gledalac.
Mislite da je čeka karma? - pitao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim da je čak karma. Ja ne želim da se rastanete. Samo da se osvrnem na Anđelu, Anđela je fina, prelepa devojka i devojka sa manirima, ali imala je to u glavi da je mama i tata gledaju. To joj je bilo u glavi, to nije gluma, nego strah da nešto uradi... I kad imate strah u sebi, vi se plašite toga i to ne uradite. A ja ću dati jedan primer, stvarno želim sve najbolje i stvarno je pokazala da je jedna od najboljih, ali mislim da će Anđela da se opusti ako ostane u Beogradu. I nisam ja mislio da će Stefan da se razdvoji od Jovane, ali mislim da je Stefanov tip devojke neka druga, gledam po svom sinu, pošto su 90% isti... On je danas sa plavom, sutra sa crnom... - istakao je gledalac.
Ja sam to prošao što je Vaš sin - dodao je Stefan.
I ja sam beogradsko dete, poznajem ti oca, bio je kao ti, iver ne pada daleko od klade. Ja ti ne želim da se rastaneš od Jovane, ali mislim da ćeš na kraju oženiti nešto treće - nastavio je Neša.
Ako se naša ljubav bude prekinula, mi ćemo sesti i porazgovarati, ali nadam se da to toga neće doći. Totalno sam u rebusu - poručio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za obojicu, što ste dozvolili onom Caru... - nastavio je gledalac.
Ja sam ušao zbog honorara, da bih ostvario svoje ciljeve i nije mi trebala nijedna frka. Nerviralo me je u nekim trenucima, ali to je to - odgovorio je Stefan.
Nisam mislio da ulaziš u fizičke kontakte, nego da mu šmekerski kažeš na lep način da se povuče, mada si ti i govorio... Da ne dužim puno, želim ti puno sreće, pozdravi tatu. Dušice prelepa, samo tako nastavi. Mensure, sve najbolje - završio je Neša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.