AKTUELNO

Šok!

Ceo region sinoć je mogao da prati dramu uživo na televiziji Pink, kad je Dalila Dragojević javno ostavila Filipa Cara, zbog toga što nije došao sa njom u emisiju "Narod pita", koju je vodio voditelj Milan Milošević. Dragojevićka se osetila kao da ju je dečko ostavio na "cedilu", čega se pribojavala, te je stavila tačknu na vezu sa njim.

Foto: Pink.rs/ J. Matić, TV Pink Printscreen

Ono što niste mogli da ispratite na televiziji, mogli ste da pronađete na portalu Pink.rs. Car je odseo u etno-selu, a odmah nakon raskida krenuo je za Šimanovce zajedno sa Lazarom Čolićem Zolom. Međutim, kad su stigli u Šimanovce i pokušali da uđu u prostor PFI Studios, sačekala ih je rampa. Car se vratio u etno-selo, a Dragojevićka je nakon emisije otišla kod Marijane Zonjić. Ekskluzivne paparaco snimke možete videti klikom na linkove ispod ovog teksta.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

Iako je Dalila više puta u emisiji ponovila da je zauvek stavila tačku na vezu sa Carem, jedan detalj ju je odao. Dragojevićka nije skinula burmu, koju je dobila kad se venčavala sa Filipom u "Zadruzi 5", te očito još uvek nije zauvek završila sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs/Jelena Simonović

Autor: Pink.rs

#Dalila Dragojević

#Filip Car