AKTUELNO

Odlučila se na hrabar potez!

Barbara Bobak stekla je veliku popularnost kada je postala najpre devojka, a potom i verenica Darka Lazića s kojim je ubrzo raskinula. A kako s popularnošću ide i novac i estetske korekcije, tako je Barbara ispoštovala i ovaj segment koji je obavezan kod pevačica

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Bivša verenica Darka Lazića sada je pokazala kakvu je promenu napravila na svom licu i otkrila da je veoma zadovoljna. Barbara je uradila estetsku korekciju usana, a potom je objavila i kako sada izgleda:

Foto: Instagram.com/barbara.bobak

- Ja sam prezadovoljna i ne mogu da prestanem da se gledam u ogledalo. Uradile smo korekciju asimetrije i sledeći put topimo stari filer koji se prošli put popeo u nausnicu- napisala je Barbara koja je objavila i fotografiju svog novog izgleda.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, pevačica je prošle godine uplovila u vezu sa Darkom Lazićem koji ju je i verio, ali je njihova veza prekinuta u martu ove godine. Lazić se zbog toga loše osećao, pa je dosta pio, a sve je kulminiralo kada ga je saobraćajna policija zaustavila na auto-putu na Novom Beogradu gde je ustanovljeno da u organizmu ima alkohola, narkotika, kao i da je vozio preko dozvoljene brzine i bez dozvole. Lazić se nakon svega pravdao da je imao emotivne probleme uzrokovane raskidom sa Barbarom.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: A. S.