AKTUELNO

Nije mu jasna!

Lepi Mića je poveo MC Aleks do trema, kako bi joj očitao lekciju i objasnio joj kako da se udalji iz odnosa sa Jovanom Tomić Matorom.

Bar je zanimljivo, ako ništa - rekla je MC Aleks dok je izlazila iz Bele kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Da ti objasnim nešto, ti si kriva, jer daješ za pravo. Vidiš da te čekaju na zicer. Treba da kažeš: "Ne interesuje me". Neka Sandra kaže šta ima, to je njeno mišljenje. Ne znaš da se braniš, napraviš grešku, to ne radi. Fino ustai i reci da ne prave od tebe to što nisi. Šta si sad, biseksualac? - govorio je Mića.
Ustala sam i rekla da sam lagala - dodala je Bajićeva.
Oni misle da si biseksualka i da si lagala. Ja samo mislim da si lagala. Ja ti verujem i znam da je tako. Ali kad kog uđeš u neku priču, daješ za pravo. Skapiraj neku stvar - pričao je pevač.
Meni je lakše da ispadnem monstrum, ako nisam arogantna, svaka spuštena tenzija će da ispadne da ja idem ka tome da se pomirim sa njom - pričala je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

A šta će tebi da pričaš juče da ti je žao nje? Boli te k*rac. Svako slovo, svaku reč, za sve će da ti se vežu. I ne plači, od plakanja nema ništa. Kada pričaš što kraće, tada si jasnija. Ne znaš da pričaš, ispadaš tupava i glupava. Pre neki dan si rekla da ona pravi od tebe još većeg monstruma, znači rekla si da si monstrum. Moraš da budeš pametna, da paziš šta pričaš. I eto ti prijateljice Nevene tvoje, i ovde ti je to radila. Igra duplu igru, koji ti je k*rac? Ispala si nekorektna, drži se te priče, pričaj da nemaš nikakve emocije, sedni, ne ulazi u razgovor. I pamet u glavu, kad izađeš, što dalje od te devojke - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.