AKTUELNO

Drama!

Nakon haosa koji je nastao između MC Aleks i Matore, zadrugari su u emisiji "Gledanje snimaka" gledali žestoku svađu MIlice Veselinović i Mensura Ajdarpašića zbog komentara Stefana Karića na Mensurove uspomene.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko ja znam, ja mu nisam drug, ona to misli, tako da se ne radi o meni. Šta da komentarišem, kad me ne interesuje. Ja sam pričao o odnosima koji su loši po njega, nisam aludirao na nju. Ispraznio sam se totalno, mozak mi je Pepa prase. Ne interesuje me Milica, sa decom da ulazim u raspravu, ne spuštam sebe na taj nivo - rekao je Karić.
Izvinjavam se ako nije mislio na mene, tako sam tad mislila. Rekla sam šta sam mislila. Krivo mi je kad imamo problem, a on ode kod Stefana, Đedovića... Možda nam je to bio najveći problem, što smo rešavali naše probleme na dve različite strane. Meni se mišljenje o Stefanu menja iz situacije u situaciju, nekad mislim da ima dobru, nekad lošu nameru - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Karića ne voliš od prvog dana, to je istina - dobacila je Irma.
Meni se menja iz situacije u situaciju. On mene ne treba da voli, ali to poštovanje zbog Mensura da ima, i sa jedne i sa druge strane. Ja njega nikad nisam vređala. Ja Stefana ne mrzim. Uvek se stvari svaljuju na mene, kako će Mensur da ispašta zbog mene. Uvek ima pola-pola, a ovde je sve ja. Nekad me zaboli. On više veruje Stefanu za neke situacije, nego meni, a radi se o meni - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ne možeš da pričaš u moje ime. Ne možeš da znaš u mom slučaju neke stvari. Ja ne kažem da je pogrešno to što kaže, ali neka kaže da je to njeno mišljenje. Ona ne prihvata nijednu grešku koju je imala u odnosu sa mnom. Štagod da se navede, podseti, ona odmah ustaje, nastupa ružno. Nije da ne podnosi Stefana... - govorio je Mensur.
Ja mogu da kažem da sam neprijatelj njihove veze, tako ona kaže. Normalno je da Milica ne može da me gleda očima, svašta sam pričao o njegovom odnosu. Ja sam čuo da je ona pričala za mene da sam tatin sin, da mi nije tate kakav bih bio, da zna kako se ophodim prema devojkama, rekla je Mensuru da me ugasi. ne ljutim se, ima prava. A treba da zna i koliko puta sam bio na njenoj situaciji - ustao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona meni u svađi kaže: "Koliko je puta mene tvoj drug izvređao, ja sam tvoja devojka, ti se ližeš sa njim, ne kažeš mu ništa". Meni je ta situacija neprijatna, dvoje ljudi koje volim, on mi je drug, ona bila devojka, šta sad treba, da se svađam sa njim, sa njom... Neprijatna je situacija. Šta ja da radim, šta ću ja sad? Ja sam otišao do Stefana i rekao mu samo da se ne nastavlja to, ona je devojčica, da je pusti itd. Tako se rešilo to - dodao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.