AKTUELNO

Nije mu lako!

Mensur Ajdarpašić je razgovarao u Rajskom vrtu o situacijama u Beloj kući. On se osvrnuo na sukom sa Stefanom Karićem i Milicom Veselinović.

Meni ništa nije jasno, sve mi je pobrkano. Mene sve ponese, i pitanja i kometari, i uđem u neke rasprave. Moj odnos sa Stefanom je klasičan. Ja mogu da razumem da neko drugačije misli od mene, on ima svoje mišljenje, ja svoje, i to je to. - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Milice, ona mi nije jasna, ne može da shvati da je pogrešila, a nastupa arogantno prema meni, a ja joj objašnjavam neke stvari. Kod nas je bio veliki pristisak i od porodica i od nas... Bilo je tu svega, a video sam neke stvari koje su bile sramne. Ja verujem svima i onda dođem u tu situaciju i problem kada vidim te stvari. Ona je mene kopala na maksimum, ali ne gazim je, ne pričam loše o njoj, muško treba da bude muško, a žensko - žensko. Meni nije jasno šta ona radi, ona sve vreme tera inat, ne sluša nikoga, ničiji savet. Povući ću se ja, a i umorio sam se od svega - rekao je Mensur o Milici.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.