AKTUELNO

Selektor Dragan Stojković Piksi, pored glumca Miloša Bikovića i novinarke Ljiljane Smajlović, dobio je odlikovanje povodom Vidovdana od predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

U živom uključenju Piksi je za "Nacionalni dnevnik" kazao ovo nije samo njegova lična nagrada, već ju je posvetio celom timu koji radi sa njim. Govori i da će ona pronaći posebno mesto u njegovom srcu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako pravimo neka rangiranja, onda će sigurno ovo priznanje pronaći posebno mesto u mom srcu. Drago mi je, velika je čast da od svoje zemlje dobijete jedno takvo priznanje. To vam daje jednu unutrašnje zadovoljstvo, ali i obavezu, na kraju krajeva. To sam negde i u govori rekao da oreden ne doživljavam kao lično priznanje, nego kao jednu obavezu, da moram da nastavim da radim dobro, da budem uspešan, da našu zemlju reprezentujem kroz našu fudbalsku reprezentaciju. Mi imamo jednu zemlju, zastavu, grb... Imate mnogo ljudi koji lepo pričaju, ali ljubav se pokazuje kroz dela. Trudio sam se da ne obrukam svoju zemlju - priča Piksi.