AKTUELNO

Otvorila dušu i sve otkrila!

Nakon što se poslednjih dana u javnosti šuškalo ko je tajanstveni dečko Deniz Dejm, kontroverzne učesnice "Zadruge", portal Pink.rs se, kao i uvek, našao na visini zadatka i uspeo da sazna o kome se tačno radi.

Foto: Pink.rs/P.Radosavljević

Naime, Deniz svakodnevno objavljuje vrele snimke i fotografije sa svojim novim, misterioznim momkom, ali ga do sada javnosti nije predstavljala. Ipak, redakcija portala Pink.rs došla je u posed njihove zajedničke fotografije, i to baš iz kreveta, te vam sada premijerno otkrivamo ko je osvojio srce atraktivne zadrugarke.

Foto: Privatna arhiva

Nakon ovih saznanja, stupili smo u kontakt sa Dejmovom, koja je potvrdila da je u ljubavi baš sa ovim momkom sa fotografije, te istakla da nikad nije bila srećnija, iako nije baš sve tako bajno kako izgleda.

U vezi sam i stvarno sam ispunjena, ali naravno ima puno problema... Pogotovo oko mojeg "Onlifansa" i provokativnog izgleda, tako da ne znam koliko dugo će trajati, ali jesam zaljubljena - ističe Deniz, pa otkriva kako su se upoznali:
Pisao mi je na Instagramu, intelektualac je, tako da mi nije prišao na banalan način kao većina. To me je impresioniralo - priznaje bivša zadrugarka.

Foto: Instagram.com/denisedameofficiel

Kako se u medijima često pominjalo da je Deniz sponzoruša, što je ona i sama priznala u više navrata, sada kaže da to nije slučaj i da je njena jača polovina - Balkanac.

Nije mi sponzor, ne bi mi bilo tabu da jeste, ali mislim da sam čak ja finansijski moćnija od njega. On je odavde, iskreno preferiram balkanske muškarce što se tiče romantike i erotike, ali da se ne lažemo, stranci su bolji sponzori - priznaje Deniz Dejm za Pink.rs.

Autor: Predrag Radosavljević