AKTUELNO

Bliske kao nekada!

Dalila Dragojević se poverava svojoj bivšoj drugarici Anđeli Đuričić za sve probleme koje ima sa Filipom Carem. Ona je savetuje kao nikada do sada.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije svejedno da dođeš u malo mesto i da ti neko nešto kaže - govori Dalila.
Normalno da nije svejedno - rekla je Anđela
Ja njemu kažem da on mora da shvati da sam ja pšet godina živela u zajendici. Ne mogu ja da idem do splava do splava, ja nisam taj tip. On sve kaže: Lako ćemo. Nije lako, ja znam da nije lako - govori Dalila.
Ti gledaš na duže staze, on gleda danas do sutrra. Ti si tu mnogo zrelija od njega. Ti si ozbiljnija i za prijatelje i za sve - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta razmišljš, da dva meseca blejiš i onda uđeš opet. Ne znamm kako ću voziti auto. Drugo, razmišljam kako ću sama početi da živim. To mi je Karić rekao danas - rekla je Dalila.
Imaš psa, nećeš biti sama - dodaje Anđela.
Neću ga ja ni uzimati, navikao je kod ovih - rekla je Dalila.
Naravno da je drugačije kad dođeš kući i zatvoriš vrata i onda muk. Ali, nećeš biti ceo dan kući i nećeš biti sama. To je više strah nego što će biti realnost - rekla je Anđela.
Imam ja strah. Vidim da ja ne mogu više da se svađam. Osećam strah od izlaska. U kojem stanju ću naći oca, majku... Šta su se nagledali, čuli, ja o svemu razmišljam - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Dovoljno ti je da imaš porodicu, što ti ne bi mogla da izdržiš. Ostaje ti jedno što ti je i bitno tvoj dom. Ti si rekla da si padala u depresiju posle rijalitija. Ja mislim da će ti biti inat da dokažeš i sebi i njima da možeš da izađeš i bolja i jača. Ja mislim da ti se to neće desiti - rekla je Anđela.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.