AKTUELNO

Razotkrila se!

U toku je emisija "Pitanja novinara", koju vodi voditeljka Ana Radulović. Novinar Darko Tanasijević je Jovani Tomić Matoroj dao priliku da nastavi svoje izlaganje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam svašata ispričala u ljutnji. U tim momentima svađe ja svašta izgovorim. Pogrešila sam, ogrešila sam se - rekla je MC Aleks.
Da misliš tako ne bi pravila tenziju stalno! - vikala je Matora.
Ne interesuje me, skloni se od mene - rekla je MC Aleks.
Ona se javlja na početku teme. Ja se pravdam posle razgorova sa Sanjom. Ja sam napravila grešku i meni je krivo - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona govori da je krivo a opet ponavlja isto - rekla je MC Aleks.
Ona pokušava da me večeras isturira. Ona govori da je ona ovakva - onakva. Trudiću se da budem mirna i da ostanem ovakva. Ja posle ovoga jedva zaspim ujutru. Neka gazi, da imam živaca, ja bih se borila i svađala. Više me ni razum ne služi, razvalila me je ko kantu. Ona kada me zagrli, to mi je bio mir i spokoj. Sve me je nerviralo kod nje ali sam posle zavolela sve. Meni je sve to postalo lepo i zanimljivo, tada sam shvatila da je volim. - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' tebi nedostaju trenuci sa Matorom? - upitao je Darko.
U nekim trenucima, da. Ja sam sve videla sa njom, ta putovanja i sve, ali ne kao partner. Ona i ja smo jako slične, neke stavri nas interesuju koje su iste. Ne mogu da kažem da je meni bilo loše u našem odnosu. Ono gde sam ja dovela nju da se ona zaljubi u mene toliko...Danas kada sam videla svoju porodicu i te prijatelje, neki momenti, prolaze ti slike sa porodicom. Osetim kako sedim na ugaonoj i pijem kafu sa mamom. Ne, ne stidim se odnosa sa snjom nego se stidim toga što sam je lagala - rekla je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Da mi je neko rekao da ću da budem sa nekim ko je rijaliti fan ja mu ne bih verovala. Ona razmišlja kako će da pravi zadrugarsku žurku kada izađe a ja ne znam gde ću glavom da bijem. Onda će da dođe Dino pa će malo sa njim ovo-ono - dodaje Matora.
Ja nisam fan, ja sliku postavim jednom u mesec dana. Ja sam donela dobro ovoj ženi, smršala je. Posle ovog rijalitija će imati itekako dostojanstvo. Nikada bolje izgledala nije! - pravdala se MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaka mi čast! Ja sam u stavri jedna srećna osoba što je MC Aleks ušla u moj život i zag*vnala me. Izgleda da ti posle ove ljubavi ostaje kanta za đubre - rekla je Matora.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.