AKTUELNO

Drama se nastavlja!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević pitao je Dejana Dragojevića kakva su ga emocije preplavila kad je tokom današnjih uspomene video slike Dalilinog oca, Husa Mujića.

Nema tu emocija. BIla su njene uspomene, sad da dođu određeni ljudi, meni će sve isto da bude - rekao je Dejan.
Kako bi reagovao da ovde vidiš Dalilinog oca? - pitao je Darko Tansijević.
Pružio bih ruku iz poštovanja prema tom nekom periodu, ali ne bih imao komunikaciju. Nema šta da pričam, niti bilo kakvo kafenisanje. Ja sam ćutao, iako sam znao da sam komentarisan. Zašto bih ja to dozvoljavao? Što bih ja to radio? Kao nekom sam dobar, a gužvam da me neko komentariše. Da li sam ja nešto loše uradio ili komentarisao? Niko nije mogao da čuje jedno ružno slovo, čak sam stao u odbranu i mlatio praznom slamom. Ja mogu da trpim, ali kad se nakupi... Stvarno sam imao ogrmno poštovanje prema svim ljudima i poštovao sam ih više nego svoje - govorio jhe Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Zasluženo ili ne? - dodao je Darko.
Sa ova tačne nezasluženo. Bilo bi zasluženo da sam ja uradio neke stvari, pa da su me komentarisali. Ja nisam napravio loše delo i trebali su da imaju veće poštovanje nego ja - govorio je Dragojević.
Je l' postoji neki kadar sa uspomena koji ti jhe posebno drag? - upitao je novinar portala Pink.rs.
Kad sam bio čupav, imao dva zuba. Ona slika od maltera, nosio bih sam cemet na dvadeseti sprat. Smejao sam se stvarima, Tedija mi je bio simpatičan i sladak u onom odelu. Neka ide pešaka što se mene tiče - nastavio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne verujem da je moj otac komentarisao negativno za njega, nego da je bila uključena samo moja majka. Dejan treba da bude svestan da sam pet godina trpela razne komentare i uvrede, ali sam se nosila sa tim. bolelo me je i zbog njega, jer nismo mogli da budemo svi zajendo, ali zbog mene. Dejan je bio prihvaćem i mislim da je bio zahvalan jer ga niko od moje porodoice nije gledao drugim očima i nije se osećao kao višak - pirčala je Dalila.
On je rekao da je on bio nekad više prihvaćen i da je on "peglao" odnose iznešu tebe i tvoje familije - dodao je Darko.
On je sa njima provodio vreme, išli su na razna mesta. Mi kao žene u našoj porodici ne provodimo toliko vremena sa muškarcima. Naravno da su ga bolje gledali nego mene. Ne bih više ni da pričam o tome. To je za mene bila dirljiva tema, jer znam kakav je to odnos bio. Ako sam ja napravila lošu stvar ja treba da budem suđena od Dejana, a ne moja porodica. On je izabrao tako i neka on nosi to kako želi - govorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' se Dejan ogrešio u tvog oca? - pitao je Darko Tanasijević.
Jeste, to je surova istina. Ja neću da pričam o njegovim greškama. Ne mislimd a se ogrešio komentarima. Ja znam kako moj otac razmišlja, voli da se našali i taj komentar koji smo čuli, znam šta mi je rekao u pozivu i znam da su stigli pokloni za Bajaram. To ide na njegovu dušu i ja ne mogu da menjam njegovo mišljenje - pričala je ona.
Da li ostaješ pri tome da ćeš da ga rtužiš za neke stvari? - upitao je Darko.
Ne verujem da ću imati vremena da se bahćem. Naravno da će on auto da dobije, niko neće da ga uzme. Ko god bude došao, auto će biti predat kao i dokumenti - dodala je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko, ti i ja idemo kod Karamujića. Auto može da se spusti kod granice, ključ neka se ostavi kod roštiljnice. Otićiče David ili tata, neka oni pređu granicu. Voleo bih da se sve to reši pre nego što ja izađem i da auto bude parkiran - dodao je Dejan.
Neće ništa biti parkirano. Tvoj suret niko ne traži - odbrusila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.