AKTUELNO

Posle kraće medijske pauze, ponovo se oglasila za naš portal!

Dejan Dragojević je isplakao reku suza tokom današnje emisije "Uspomene". Nakon što su prikazani detalji njegovog života, on se slomio zbog porodice. Dejan je priznao da se boji susreta i da će se osećati kao stranac u sopstvenoj kući kada se bude vratio kod Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan se i za vreme reklama slomio, a zadrugari i njegova devojka Aleksandra Nikolić su mu pružili utehu. Današnju emisiju pomno je pratila i Biljana Dragojević, njegova majka, koja se oglasila za naš portal.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo sam se isplakala gledajući Dejana kada je komentarisao uspomene. Znam da mu je teško kao i nama svima, jer je otišao iz mirnog, lepog i lagodnog života i zatvorio vrata za sobom. Ta vrata su bila zatvorena, ne sa naše, nego sa njegove strane, kako i on sam kaže. Dejan nema nijedan razlog da da se plaši da se vrati u kuću u koju se rodio i odrastao, tačnije živeo do svog ulaska u rijaliti sa 20 godina. Mi svi jedva čekamo da on dođe, ja pogotovo kao njegova mama, koja mu je bila i drug i roditelj - ističe Biljana.

Foto: Pink.rs

Jedva čekam da to famozno jutro svane, kada će on da se probudi u svom krevetu. Poslednjih pet godina ostavićemo iza sebe, jer je neki novi period pred nama. Ništa ga neću pitati, kao da se ništa nije desilo. Ako nekada bude želeo da priča, neka priča, ako ne, okej. Nastavićemo gde smo stali kao nekada. Jedva čekam da ga zagrlim. I mislim da neću moći da progovorim nijednu reč, jer i sada mi stoji knedla u grlu - dodala je Dragojevićeva.
Verujem da ima neki strah i da mu je teško da zamisli povratak kući, ali ovo je njegov dom, gde je odrastao kao jedno veselo i bezbrižno dete sa puno ljubavi. Mi smo porodica koja je uvek bila vesela i gostoprimljiva, tako da će ga brzo napustiti taj osećahj kao da je stranac u rođenoj kući. Svi jedva čekamo da dođe i svi imamo neku pozitivnu tremu, željni smo ga, kao i on nas. Ostavićemo sve što je bilo loše iza nas i nastavljao pozitivno kao nekada - zaključuje Biljana.

Foto: E-Stock, Pink.rs/D. Tanasijević

Autor: M. P. / A. N.

#Biljana Dragojević

#Dejan Dragojević