AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Uspomene zadrugara", naredni snimak je bio za Anu Jovanović. Ona je videla svoje snimke i slike iz detinjstava i reklame sa Sekom Sablić koje je snimala kada je bila mala, a onda i trenutak kada svom dečku uništava automobil.

Foto: TV Pink Printscreen

To je samo par situaciju, ali to te samo obeleži kroz život. Nije to svaka druga treća osoba, možda iz separea. Deca mojih prijatelja se tako ne ponašaju. Ne slikaju se sa telesnim tečnostima. Može protiv tvoj volje da prsne, ali ne i da sv*ši na leđa. Nije prijatno da komentariše. Ana, to nije normalno, to će te pratiti do kraja života. Svakom dečku će to da smeta. Normalni ljudi neće moći da se nose sa svim ovim na život. U trenucima besa može da se desi nešto tako, ali ja sam čuo da si ti bila hapšena sa takvom osobom. Neke slike koje ne mogu da nastanu. Ove snimke svako može da vidi, lakše doći do pi*ke nego do broja telefona - pričao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kada sam ušla u vezu sa njim, nisam znala da će to da mi se desi - rekla je Ana.
Da je i on ovde rekao bih mu da je ološ i klošar - rekao je Đedović.
Ti si mlada, ne treba da budeš devojka za tuš kabinu - dodao je Marko Đedović.
Meni nije bio ceo odnos sa njim takav, ali on je osoba koju sam ja volela najviše na svetu, ja sam ovo radila iz besa. On je moj telefon razbio i otišao. Ne znam kada je ovo bilo. On je imao 24 sata moj telefon. Mi smo živeli zajedno, on je imao moj telefon, uzme i ode, šta ja da radim. Moj odnos 80 posto ne zna niko. Ja sam pričala samo drugarica. Ja sam sa njim bila 4 godina, nisam se je*ala po putu - vikala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.