AKTUELNO

Au!

Dejan Dragojević, već mesecima unazad ljubitelj je mnogih gledaoca najgledanijeg rijaliti formata u regionu "Zadruga", a sve to, zahvaljujući svojim, itekako kreativnim izlaganjima.

Foto: E-Stock

Pred sam kraj današnje emisije "Uspomene zadrugara", Dejan je u svom izlaganju uzdizao Filipa Cara, pa ga je čak uporedio i sa Svetim Savom, što je u njegovoj bivšoj supruzi Dalili Dragojević, izazvalo revolt, te su tom prilikom ušli u sukob.

Aleksandra ne treba da komentariše odnos sa Filipom, a što se tiče ovoga, lepe uspomene. Da sam mogao da biram dobrog zeta, ne bih mogao boljeg da izaberem. Zet mi je čista desetka. Pogrešno sam gledao na njega u početku. On je za mene moderniji i tetovirani Sveti Sava. Kako se bliži kraj, drugačije gledam na situacije, na život. Negde gde sam gledao sa mržnjom i besom, u jednom trenutku sam shvatio da mi to ne treba uopšte - rekao je Dejan.

Foto: Pink.rs

Kako je ovo još jedan u nizu sukoba bivšeg bračnog para, Dejana i Dalile, kontaktirali smo njegovog rođenog brata Davida Dragojevića, koji mu je jedna od najvećih podrški, te je tom prilikom na sve ovo imao kratak komentar.

Ne gledam, ne znam ni šta se dešava. Ne gledam "Zadrugu" uopšte, ali sam naravno svim srcem uz Dejana - rekao je David kratko za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Zadruga