AKTUELNO

Teško se nosi sa bolom nakon smrti supruga.

Voditeljka Nikolina Pišek poslednjih dana osim sa tugom i prazninom nakon smrti supruga, bori se sa svekrom Viktorom Ristovićem, poznatijem kao Miša Grof.

Otac pokojnog Vidoja, Miša Grof optužio je snaju da samo juri za novcem i da se njegov sin još nije ni ohladio, a ona već planira prodaju njegovih antikviteta i sređivanje vile u Hrvatskoj.

Nikolina je sad na svom Instagramu podelila objavu u kojoj je objasnila kako se oseća i zašto je svekra nazvala demonom.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Dogodi se život, niko te ne pita. Zastane dah i vreme. Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, savim slučajno i nenametljivo. Misliš da će te neko iz svega toga probuditi. Ćutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol. I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili porodicu zajedničkim snagama i veselili se svakom novom postignuću. Da ste bili srećni kada je vaše malo čudo prohodalo, izgovorilo prvu reč, upisali ga zajedno u školu, ispratili je na završnoj priredbi, putovali svi zajedno i radovali se kao deca svakom novom zajedničkom iskustvu - napisala je Nikolina, a iz svake reči izbija tuga i bol
Obamreš jer tvog oslonca više nema. Zaspao je i znam za što mi daje snagu. Zadužio me da naše dete, našu decu izvedem na pravi put. Posumnjaš u sebe i….onda pronađeš snagu u tim malenim okicama. One ti pokažu put, prepun trnja, ali tvoj. Jer pobeđuju oni koji ne odustaju. Ništa nije onako kako se čini. I ništa nije nemoguće - napisala je Nikolina, koju utehu, po svemu sudeći, posle prerane smrti supruga Vidoja Ristovića, nalazi u njihovoj zajedničkoj ćerkici.

Autor: J.Đ.