AKTUELNO

Drama!

U toku je još jedna radio-emisija "Amnezija", koju vodi i uređuje Filip Car. Njegov naredni gost bila je Irma Sejranić. Ona je progovorila o ljubomori zadrugara na nju, pa otkrila koliko joj teško pada što omalovažavaju njeno mišljenje.

Ja sam neko ko je operisan od ljubomore i kompleksa. Kad tako reaguješ, verovatno taj neko ima nešto što bi ti voleo da imaš. Ja smatram da imam osobine koje bi trebalo drugi da izgrade, naprave ili usvoje. Neko to može da tumači ljubomoru, neko kao kompleks. Ja se više ne zameram - pričala je Irma.
Svi znamo da se bliži kraj. Ti nikad nisi bila ugožena za odlazak, jednom si samo bila u dvoboju i imala si visoke procente i očistila protivnika. Ja sam se kladio sa Matorom za tvoj plasan. Mnogi su se smejali kad si govorila da ćeš sve da ih ispratiš i da ćeš biti bolje plasirana. Da li se i sad smeju? - pitao je Car.
Ne. Oni mogu da okrenu moje cipele. Ja se nikad nisam hvalila i predstavlja lažno. Ja sam pristojna i kulturna devojka koju oni nisu upoznali. Ja nikad ne bih mogla da se družim sa takvim ljidima. Dok sam slušala Viki meni su se oznojile ruke, jer sam nastojala da komentarišem neke situacije. Ja sam jako inteligentna i to sam dokazala prethodnih meseci. Ja sam sve, jako sam pametna i to su pokazali moji postupci. Pokazatelj toga su tvoje i Daliline svađe, pokazuje koji je nivo vaše tolerancije i koliko vi možete da iznesete. Ja posle svih rasprava pamtim šta sam rekla i šta ste vi izgovorili. Ja svaki put isto izgovorim, jer sam iskreno rekla šta mislim - nastavila je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' postoji neko ko bi mogao da ima rekacije kao ti? - pitao je Filip.
Možda Dejan, ali sedam dana. Nije on taj kapacitet. Oni zvraća uvredama, a ja samo argumetnima. Smatram da on ne može da podnese pritisak - rekla je Irma.
Jedan zadrugar se našao i rekao meni da pitam Irmu ko je Napoleon Bonaparta, Marko Polo i Kristofer Kolumbo? - dodao je Car.
Evo ne znam... Ja neću da odgovaram uopšte. Svaki put me ovde dovedeš da me ponižavaš. Nemoj da me vučeš za jezik, da te sad ne us*rem. Ja sam jutros sa Grujom imala ozbiljan razgovor - odbrusila mu je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan Karić uleteo je u radio-emisiju i potkačio Irmu za dešavanja iz karantina.

Nisi do sad imao ovoliko inteligentnog gosta. Meni nije jasno šta se deislo sa trojikom iz karantina? Ne mogu da verujem da je ovakva osoba to imala - rekao je Stefan.
Tebi je krivo što nisi učestovao - odbrusila je Irma.
Misliš krivo mi je što te nisam razvalio kao kantu? Ti da si se ovako ponaša možda bi i imala prijatelje - nastavio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.