AKTUELNO

Pocrveneo!

Voditelj Milan Milošević je podigao Saleta Luksa, kako bi odabrao svoja dva potrčka, a on se odlučio na Sanju Grujić i Filipa Cara. Milan je odmah dao reč Caru.

Šta da kažem, dva puta je bio vođa, ja sam bio sa Majom, tad je stavio Janjuša i Maju, sad stavlja mene i Sanju, šta da mu ja kažem? Nešto se u njegovoj glavi dešava, nešto nije dobro, šta nije dobro ne znam. Čovek ovde ima raznorazne priče, ja sam stalno u izolaciji, on je blizak sa mnom, vidi šta sam prošao, priča da zna koliko mi je teško, vidi šta smo Dalila i ja prošli, kakve probleme imamo zbog sitnica... - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo mi je jedino interesantno - dobacio je Luks.
Pored Anđela, Sandre Rešić, Matore, MC Aleks... On odabere Sanju i mene. Zna da će Dalila da ide sa mnom, za Sanju sam rekao na "Igri istine" da nema lošu nameru. Koje su njegove prikrivene namere prema meni ili Dalili? - pričao je Car.
Ma jok, zezancija, dosadno mi je. Ja ne razumem - dodao je Sale.
Po mene neće biti zanimljivo, biće kobno. On me sad stavi u izolaciju... Šta da mu kažem? Gledam na karaokama šta priča, ovu situaciju, šta da ja kažem? - iznervirao se Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta fali, dosadno mi je, ovo je rijaliti, ti ako si siguran u sebe, neće ti biti problem. Niko nije interesantan kao ti. Šta te boli? - istakao je Luks.
Ti si kvaran, ali tu pokazuješ i neke stvari, koje verovatno ne smeš... Boli me što ne mogu da reagujem onako kako bih želeo. Zanimljivije ti je ovo drugih ljudi, bilo koje situacije? - pitao je Car.
Ovo mi je trenutno najzanimljivije - odgovorio je Sale.
Ti si poremećen. Ja sada mogu da povežem, ne da si zaljubljen u Dalilu, nego... Ja sam to video više puta u više različitih situacija - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao je da bi je stavio za omiljenu - rekla je Anđela Đurićić.
Ti si smrad, ljiga - govorio je Car.
Ti si dečko koji je došao ovde, misliš da si bitan, a totalno si nebitan - odgovorio je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.