AKTUELNO

Nije birao reči!

U toku je emisija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević prozvao je Lepog Miću kako bi prokomentarisao ponašanje Marka Osmakčića nakon napuštanja "Zadruge5", nakon što je njegov otac Franjo lažirao sopstvenu smrt.

Foto: TV Pink Printscreen

On je pokazivao da je nasilnik i agresivac, kad je nasrnuo na mene, ja sam ga blokirao. Njemu je jedini to ovde zamerio Stefan, kroz razgovore. On je neko sa kim sam ja pokušao kroz razgovore da doprem do njega, da bih video koliko je svestan stvari. Svi su se smejali njegovim budalaštinama. Ovde da nema kamera, on bi nasrnuo na svakoga. Što se tiče veze sa Viktorijom, govorio sam joj milion puta da se mane i da beži, ali nikad nisam dopreo do nje. To što je on uradio, to rade p*čke. Ostaće taj trag njemu i njegovoj prodici da su jedan život uništili i jednu devojku ponizili. Onu su jedna porodična zla kuća koja je učila jednoj osobi zlo, a drugu ubili. Raditi ubistvo osobi koju si ti začinio je najveća kazna na svetu. Oni znaju kako su to uradili i na koji način izveli, praveći od Viktorije lažova, to su zadnji popkušaju nemoći. Glavna vadilica je da ona nije bila trudna, jer su svesni šta su uradili. Oni su pobegli i Švajcarsku i odatle puštaju priče i vade se. Slažem se sa Mikijem da su Viki i on pojedniačno krivi za vezu. Kad je ona ostala trudna, mogao je bar da pokaže muškost, a ne kao mala p*čka da govori tati i mami šta da urade. Mogao je da joj da do znanje da se kaje, ovo što rade ovo je strah i pokušavaju nju da oblate da bi Viki bila kriva. Oni će sami sebe da uruše na način na koji ovo rade. Neka se okrene, ona može da promeni svoj život. Ona može da promeni život u pozitivu i nađe prave ljude - govorio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

On je lud i veruje u sve što priča. Ja sam njemu rekao da kao da je on iz Kupinova, a ja iz Ciriha. Kad se sve desilo sa Viki, ja sam potvrdio devet stvari da je u pravu, a za dsetu sam tražio da prizna da je kriv, a on je počeo da se pravda. Neće da prizna da je kriv - dodao je Miki.
Bog mu je sve dao, ali kako je tako zadrt? Kako to tako? - ubacio se Stefan.
Njemu je svaka druga reč da ga je tata učio, pa tata ga je pogrešno naučio - nastavio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.