AKTUELNO

Nisu štedeli reči!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Mikiju Đuričiću, kako bi prokomentarisao trenutnu situaciju Viktorije Mitrović i optužbe Marka Osmakčića.

Hoću da kažem nešto. Viki je Marku praštala i vraćala se. Ovaj njegov postupak, čovek je p*čka, pobegao je od odgovornosti. Mi nismo skakali na njega kad je trebalo jer mu je ona opraštala. Sama je kriva, a i on je sam kriv za svoju situaciju. Marko je ispao p*čka, a za ovo što joj se desilo, ona je kriva. Dobru je odluku donela, ne treba joj povezanost sa tim ljudima. A ona naivna, verovala mu šta joj je pričao ispod pokrivača. Sami su krivi za svoju situaciju, on za svoju, on za svoju - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Zajedno smo napravili to dete. Ja imam svoje u glavi šta ću da radim, kako ću da radim. Dečko je mislio da je prešao igricu, misli da mu je top. Njegovi problemi tek sad kreću. Nije prošao nimalo lagadno, neka uživa još koji dan, pa ćemo se videti gde treba. Ja nikome ne ostajem dužna. Stići će ga Božija pravda. Ja krećem od sad da gledam sebe, da se vratim u normalu. Uzdizao je Cara, bio ljubomoran na njega zbog priča, on pokušao, ali mu nije uspelo. Ne želim čak ni da ga vređam, jer tako vređam i sebe. Meni je najveća uvreda što sam bila sa takvom osobom i što mi je takva osoba napravila dete. Neka bude u medijima dok sam ja ovde, ja mu neću odgovarati kad izađem odavde, neka radi šta hoće. Mene je blam da imam ikakve veze sa njim, to je i deo ove odluke, da nemam ništa sa njim. Mene za života ne zanima - poručila je Viki.
Trebalo je da se sakrije u mišiju rupu i da se ne oglašava od sramote. Ne može reći da žena nije bila trudna, žena u depresiji tri nedelje. Ne znam šta da kažem. Kad vratimo film, ti njemu nisi smeo ništa da kažeš, odmah se svađa, j*be majke - dodao je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

On je sramota za muški rod, ja takvu slinu ljigavu nisam videla. Punoglavac, toliko jadna osoba, na šta je sve spreman, tako nisko i jadno. Samim tim što to priča, on ponižava sebe. Mene ne zanima - nadovezala se Mitrovićka.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.