AKTUELNO

Nije više mogla da ćuti!

U toku je emisija Izbacivanje, a večerašnji gost je bivša zadrugarka Sandra Čarprić, koja je rešila da progovori o svim ratovima koje je do nedavno vodila i otkrije nove detalje sukoba sa Majom Marinković i Markom Janjuševićem Janjušem.

Pevačica je, takođe, u jednom trenutku, navela da je svoju ljutu suparnicu videla kako konzumira nedozvoljene supstance, što je Marinkovićevu dodatno razljutilo.

Maja se momentalno oglasila za portal Pink.rs i osula paljbu po Sandri i brutalno uzvratila na sve navode koje je pevačica iznela.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Što se tiče ove bolesnice, psihopate, opterećene sa mnom, mojim likom i delom, što se da primetiti, sve ovo radi iz nemoći, jer je odbijena. Meni je žao, ali ja nisam kriva što Janjuš neće da bude sa njom, njihov odnos mene ne zanima, ali ne znam zašto mene meša u celu tu priču. Za ove laži koje iznosi ce biti tužena! Devojka je očigledno psihički poremećena. Želi reklamu preko mog imena, sve vam govori o tome što je mene pozvala na njen rođendan, na koji naravno nisam otišla, niti imam šta da tražim tamo sa takvim profilom ličnosti - govorila je Maja.

Foto: Pink.rs

Muka mi je više od ove priče, jadna je, da dalje ne može. Ja znam da Jaško boli, ali isto tako ja nisam kriva što sam ja kao što je već rekao INSTITUCIJA za ovu seljančuru iz ruralnih sredina. Dalje se ne bih bavila ovom temom, vidimo se na sudu za ovakve lažne dezinformacije koje je iznela. Toliko o tome... - nastavila je Marinkovićeva, pa dodala:
Vidi se po njenim pokretima i gestikulacijama da ne može da poveže jednu rečenicu, da je vidno drogirana i otečena od alkohola. Strašno za jednu mladu devojku. Ne znam šta bih dalje rekla na to.

Foto: Pink.rs

Autor: J. M. Đ.