AKTUELNO

Gde ima dima ima i vatre!

Nenad Aleksić Ša se oglasio za portal Pink.rs nakon što su na društvenoj mreži Instagram osvanule slike da se ludo provodi na prestoničkom splavu sa svojom bivšom devojkom Tarom Simov. On je rekao da imaju zajedničke prijatelje koji su ga pozvali u provod, ali i da između njih nema zle krvi.

Foto: Instagram.com/ tarasimov, Pink.rs/P. Radosavljević

Portal Pink.rs je odmah kontaktirao i Simovu kako bi čuli i njemu stranu priče. Međutim, ono što je iznenađujuće jesu isti odgovori bivšeg rijaliti para. Naime, Tara je za naš portal imala da izjavi sledeće:

- Hej, nisam očekivala da će svratiti, međutim druži se sa momkom sa kojim ja radim, svakako zle krvi nema, ne oseća se u vazduhu i to je najvažnije posle svega lošeg što je bilo - rekla je kratko Simova.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs/A. Nikolić

Bivši ljubavni par koji je svojom romansom podigao ceo region na noge sada je dao indetične odgovore na isto pitanje. Kako narod voli da kaže - "Gde ima dima, ima i vatre", a šta se tačno dešava između njih dvoje i da li je oni sada nakon svega što se desilo, pred kamerama najglednijeg rijaliti šou programa u regionu, u korektnim odnosima ostaje nam da ispratimo.

Autor: N.V.