AKTUELNO

Pala joj roletna!

U toku je "Igra istine". Milica Veselinović postavila je pitanje Milani Šarac, kako bi saznala šta se desilo sa Mensurom Ajdarpašićem i Marijanom Zonjić kad su se vozili kajakom tokom jedne od igrica.

Čula sam sinoć kroz kuću kad si rekla Mensuru da je obećao nešto na kajaku. Postavljam ti pitanje šta je obećao? - pitala je Milica.
Ja sam rekla da vodi računa šta priča. Mogu sad njega da pitam. Juče sam čula raspravu između Marijane i Mensura, ona mu je rekla na stepenicama da li će da priča šta joj je pričao na kajaku. Mogu sad da pitam Mensura za to - rekla je Mima.
Ja ništa ne radim tajno. Desilo se to da je bila priča oko mora, ne da se j*bemo. Bilo kojoj devojci kažem da se javi, nije bilo ne znam ni ja šta. Bila je samo situacija da se vozimo na kajaku, to nije tajna - pravdao se Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensure, Marijane kad ti je postavila pitanje ti si se zbunio - nastavila je Mimas.
Možemo ovo da tumačimo jer je nešto imao sa njom, ali Milica je to već znala - ubacila se Anđela,
Marijana ovde nije nikom avantura, to da se zna. Ne zanima me ništa vezano za Mensura - odbrusila mu je Marijana.
Jeste, bila si najveća ljubav na svetu - dodao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bila ljubomorna i na vazduh, više nisam - vikala je Milica.
Sa mnom te fore nećeš. Dođi, pitam mene. Je l' sam ja sa tobom u vezi da bih ti se pravdao? Sve što radim je moja dobra volja - ludeo je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo (Milica) je najvićea greška koju sam dozvolio sebi .
Praviš me budalom. Danas si rekao da znaš da ti nisam neprijatelj - nastavila je Milica.
Kad ste ulazili u vezu obećao sam šta sam obećao, a to sam ispunio. Ona je voljena i dan danas. Ne uzima u obzir šta se sve izdešavalo. Neće niko da me degradira tako što kaže da lažno morališem. Milica Veselinović se verovatno j*bala sa svakim sa kim se čula, pa tako gleda na neke stvari - govorio je Mensur.
Ovo je dečko koji voli - rekla je uplakana Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.