AKTUELNO

Razvezao jezik!

U novom izdanju emisije ''Pitam za druga'' na RED televiziji gost je bivši zadrugar Edis Edo Fetić, koji je progovorio o svim aktuelnostima iz ''Zadruge 5''.

Foto: RED TV

Edo je otkrio da njegov rodni Pazar najviše podržava Mensura Ajdarpašića, pa se osvrnuo na njegovo ovogodišnje učešće i prokomentarisao vezu sa Milicom Veselinović.

Stiglo ga je sve verovatno, ti poslednji dani su svima najgori. Taj raskid sa Milicom, vidim da se slabo druži sa ljudima, nema nekog prisnog s kim provodi vreme, nije se ove sezone snašao uopšte. Meni se ta njihova veza nije sviđala otpočetka. Ne idu mi njih dvoje zajedno, mislim da je malo premlada za veze. On je impulsivan i mislim da mu ne treba veza uopšte. Od starta nisam bio za tu vezu, ali on zna najbolje. Ali ako je bio do sada trebao je da izdrži do kraja, pa onda napolju da rešavaju šta će i kako će. Ja bih tako uradio - počinje Edo.

Foto: PINK.RS/ P.RADOSAVLJEVIĆ;A.NIKOLIĆ

Družili smo se napolju, videli smo se par puta u Beogradu, u Sarajevu... Kad god se nađemo u istom gradu. Najviše sam se čuo sa njim posle Zadruge, on je sušta suprotnost napolju. Mnogo dobar momak, ispravan momak, ne znam šta mu se desi tamo... Čudna je ta Zadruga, pomešaju se emocije. Voleo bi da bude okej zadrugarima, pa bi voleo da bude okej i fanovima. Pa onda da nekog ne uvredi, pa onda i da zaštiti nešto... Može on to mnogo bolje i da je bolji kad je skroz iskren i svoj - dodaje Fetić.

Foto: RED TV

Nisam upoznao njegove devojke, ali znam da ga vole žene i znam da ih je menjao. Mislim da Milica nije njegovi tip devojke. Ona je meni klinka, jednostavno je još jako mlada. Prerano je ušao u vezu, on je dečko koji se vezuje, znamo šta je bilo sa Minom. Ne znam šta mu se dešava. On i Mina se nisu videli godinu dana, tamo je čudna situacija, meni suze idu same, a inače ne plačem. Emotivniji smo svi tamo i posle Zadruge par meseci, kao u drugom razredu osnovne škole, emocije rade mnogo više nego napolju - priča Edo Fetić.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.