AKTUELNO

Pokušavaju da nađu zajednički jezik!

Lazar Čolić Zola i Nevena Savić osamili su se u dvorištu Bele kuće kako bi porazgovarali o svom odnosu i jedno drugom priznali sve što im smeta u vezi.

Ja sam pod utiskom od svega večeras. Rekao sam ti pre nego što smo ušli u odnos da mi je cilja da izguram sve. Imala si planove i sa MC Aleks, imaš stvari koje si drugačije razmišljala. Možda ćeš drugačije ako ostanemo zajedno i sve bude kako treba. Meni nije prirodno da bude nerazdvojni i pričamo o nekoj kosmičkoj ljubavi, ali mi težimo ka tome. Ne treba da zavaramo jedno drugo i obećavamo - govorio je Zola.
Meni ljudi kažu da vide da si se sa mnom pomio zbog s*ksa. Šta se promenilo osim što smo spojili krevete i rekli da smo u vezi? - dodala je ona.
Mislim da više vremena provodimo zajendo. Imam osećam da si se previše udubila u sve sa Aleks - nastavio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nju mnogo volim, meni je žao nje - rekla je Nevena.
Šta je njoj? Ona nema veći haos nego moj najbolji prijatelj ovde. Ja sam za Cara uvek, ako mogu da mu pomognem. Ti uđeš u sobu i gledaš gde je ona, kao da si joj dadilja. Ti uvek možeš da se uhvatiš za moj prethodni odnos... Ja sam se prepustio na početku, a kad sam pokušao da preusmerim, bilo je kasno. Tebi alkohol ne treba uopšte. Pričali smo milion puta, ja nemam nameru da se sprdam sa tobom. Nemam u cilju da blejim, pa napolju svako da ide na svoju stranu. Ja se trudim, pričam stalno sa tobom. Ne znam šta za tebe znači trud? Ja mislim da je ovo što pričam ozbiljan trud sa moje strane, jer mogu lepše stvari da radim sa tobom. Ti znaš kakve sam probleme imao, bila si svedok svih situacija i govorila si da me razumeš. Meni nije u interesu da gubim vreme sa tobom. Meni je neshvatljivo da kažeš da ti je glupo da imaš s*ks sa mnom u sobi, a imali smo ga pre tri meseca - govorio je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.